Aşırı ses olmasın ama soğutma bakımından daha iyi olsunAmacın sessizlik mi max soğutma mı?
Aşırı ses olmasın ama soğutma bakımından daha iyi olsunAmacın sessizlik mi max soğutma mı?
Önceden amd stok i işlemci fanı kullanıyordum ramler fana çok yakın duruyordu Sıkışma problemi falan olmaz değil miİkisi de işlemcin için çok benzer performans verecek modeller.
Beğendiğini alabilirsin.
![]()
DeepCool AK500-DIGITAL Kule Tipi İşlemci Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
DeepCool AG620-BK-ARGB-V2 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
1. slot ram stok fanı baskılıyor demi bende öyle bir problem oluyordu bu anakarttaAşırı ses olmasın ama soğutma bakımından daha iyi olsun
Önceden amd stok i işlemci fanı kullanıyordum ramler fana çok yakın duruyordu Sıkışma problemi falan olmaz değil mi
mATX anakart kullandığınız için ramlerin üzeri tamamen kapanacaktır çift kulede.Aşırı ses olmasın ama soğutma bakımından daha iyi olsun
Önceden amd stok i işlemci fanı kullanıyordum ramler fana çok yakın duruyordu Sıkışma problemi falan olmaz değil mi
hatta şuan baktım max gücünde çalıştığında bile 28 desibel miş sesi ordan hesap et sessizlğinideepcool ürünleri çok güzel oluyor bende şuan aktif kullanıyorum 0 ses mükemmel soğutma sağlıyor tavsiye ederim
şuan kullandığım bunun beyazı indirimde 1500e almıştım biraz bekle blackfriday de satın al bence