Neler Yeni

400 k civarı otomatik sorunsuz

brsokcu

80+ Bronze
1731702044572.png

Allah'tan bayandan diye belirtmiş yoksa nasıl anlayacaktık tüh.

fatih02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
is
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.5 otomatik fluence bakabilirsiniz
hocam 400k civarlarına genelde 200-300bin km den fazla olanlar çıkıyor az km olması da önemli değil mi pek anlamıyorum arabadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Allah'tan bayandan diye belirtmiş yoksa nasıl anlayacaktık tüh.
evet hocam sağdan iyi darbe almış ama yürüründe sıkıntı yoksa açıkçası benim için görüntü estetik vs. önemli değil çok. km si de az geldi fiyatı da iyi o yzden koydum

brsokcu

80+ Bronze
hocam 400k civarlarına genelde 200-300bin km den fazla olanlar çıkıyor az km olması da önemli değil mi pek anlamıyorum arabadan

evet hocam sağdan iyi darbe almış ama yürüründe sıkıntı yoksa açıkçası benim için görüntü estetik vs. önemli değil çok. km si de az geldi fiyatı da iyi o yzden koydum
hocam görüntü mühim değil zaten direkler podyeler hasarsızsa bana göre de sıkıntı yok.

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Mehmet B

hocam 200k kmdeki araçlar bulunabilir , tabi biraz boyalı parçasıda olur , bu bütçede fazla bir şey beklememek gerek

imzeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Serkan
Hocam biraz bakarsan daha temizlerini bulabilirsin i20lerin

Top Bottom