bu iksii gözüme çarptı sizin önerileriniz nelerdir. önceliğim otomatik olması ve sorunsuzluk açısından japon kore markası olması
hocam 400k civarlarına genelde 200-300bin km den fazla olanlar çıkıyor az km olması da önemli değil mi pek anlamıyorum arabadan1.5 otomatik fluence bakabilirsiniz
evet hocam sağdan iyi darbe almış ama yürüründe sıkıntı yoksa açıkçası benim için görüntü estetik vs. önemli değil çok. km si de az geldi fiyatı da iyi o yzden koydumAlıntıyı görüntüle
Allah'tan bayandan diye belirtmiş yoksa nasıl anlayacaktık tüh.
hocam görüntü mühim değil zaten direkler podyeler hasarsızsa bana göre de sıkıntı yok.hocam 400k civarlarına genelde 200-300bin km den fazla olanlar çıkıyor az km olması da önemli değil mi pek anlamıyorum arabadan
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam sağdan iyi darbe almış ama yürüründe sıkıntı yoksa açıkçası benim için görüntü estetik vs. önemli değil çok. km si de az geldi fiyatı da iyi o yzden koydum
hocam 200k kmdeki araçlar bulunabilir , tabi biraz boyalı parçasıda olur , bu bütçede fazla bir şey beklememek gerekhocam 400k civarlarına genelde 200-300bin km den fazla olanlar çıkıyor az km olması da önemli değil mi pek anlamıyorum arabadan
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam sağdan iyi darbe almış ama yürüründe sıkıntı yoksa açıkçası benim için görüntü estetik vs. önemli değil çok. km si de az geldi fiyatı da iyi o yzden koydum