2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Redragon kumara red switch
TECHNO AB senin adın ney?Elimde bulunan TRUST GXT890 'I satıp üstüne bir miktar para ekleyerek yeni bir klavye almak istiyorum.
Bütçe birazcık esneyebilir.
Önereceğiniz klavye Mavi Switch olmasın yeterli.
Aklımda ki klavye; GAMAKAY MK61
UbeydullahTECHNO AB senin adın ney?
Hakkında yerinden bakabilirsin.TECHNO AB senin adın ney?
Rampage 'i pek istemiyorum ama olabilir.
Rainbow :/Optik switch adamdır.
GamePower Calypso Rainbow Optik Mekanik Kırmızı Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comMesaj otomatik birleştirildi:
Optik switch adamdır.
GamePower Calypso Rainbow Optik Mekanik Kırmızı Switch Türkçe Q USB Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
O aklımda.Ben olsam Monster Pusat alırdım.
Reisss Monster al pişman olmazsın red switch, usb portu, tuşlardaki ve yanlardaki rgb si olsun güzel klavye öneririm.Elimde bulunan TRUST GXT890 'I satıp üstüne bir miktar para ekleyerek yeni bir klavye almak istiyorum.
Bütçe birazcık esneyebilir.
Önereceğiniz klavye Mavi Switch olmasın yeterli.
Aklımda ki klavye; GAMAKAY MK61
memnun musunuz sadece kırmızı renk mi yoksa full rgb mi birde çınlama vs yaşadınız mıKendim ve 5 arkadaşım kullanıyor hepiömiz memnunuzREDRAGON K552 Kumara Red Switch Tkl Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
REDRAGON K552 Kumara Red Switch Tkl Rainbow Türkçe Q Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bir tık çınlama var ama kulaklık varsa analamazsınız aşırı memnunum ama red switchse alın bendedeki rainbowmemnun musunuz sadece kırmızı renk mi yoksa full rgb mi birde çınlama vs yaşadınız mı