Rival 710 kullanmış mıydınız? ağır bir fare olduğunu söylüyorlar deneyiminiz nedir?Rival 710 yada Rival 3 bakabilirsin
Rival 310 öneririm f/pSizin öneriniz ne olurdu?
Rival 310 bakmıştım aslında ama 600'e de bir bakayımRival 600 veya Rival 3 bakabilirsin.
Öncelikli tercihimdi aslında ama kablonun örgüsüz olması ve yan yüzeylerin çıkma yapması gibi yorumlardan dolayı tereddütte kaldım sanırsam kullanmış olduğunuz bir ürün biraz daha ayrıntılı bahsedebilir misiniz?Rival 310 öneririm f/p
Rival 600Sizin öneriniz ne olurdu?
Yan kısımlarıyla ilgili çok fazla şikayet var diye duymuştum bu konuda sıkıntısı var mıRival 600
Kulanmadım ama para biriktiriyorum alıcam açıkcası kablonun örgü olum olmaması önemsiz kanlonın takılacağı biyere gelmedikçe hiçbişey olmaz durduk yerede bişey olmaz heraldeÖncelikli tercihimdi aslında ama kablonun örgüsüz olması ve yan yüzeylerin çıkma yapması gibi yorumlardan dolayı tereddütte kaldım sanırsam kullanmış olduğunuz bir ürün biraz daha ayrıntılı bahsedebilir misiniz?
Cevabın için teşekkür ederim doğru söylüyorsun takılacak bir şey olmadığı için sorun olmaz açıkçası ürüne alıcı gözle bakmamı sağladınKulanmadım ama para biriktiriyorum alıcam açıkcası kablonun örgü olum olmaması önemsiz kanlonın takılacağı biyere gelmedikçe hiçbişey olmaz durduk yerede bişey olmaz heralde
Hayurlı günlerde kullan alcaksanCevabın için teşekkür ederim doğru söylüyorsun takılacak bir şey olmadığı için sorun olmaz açıkçası ürüne alıcı gözle bakmamı sağladın![]()
![]()