Neler Yeni

400 TL bandında kasa önerisi

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Moderatörle aynı konuda denk gelince gelen pişmanlık hissi.
Yazım kurallarından ceza yemek yok, gereksiz mesaj cezası yok. Yazım yanlışı olan mesajı alıntılayınca ceza yok. En önemlisi troll konuya troll cevap verince ceza yemek yok :ROFLMAO: TP'de özenli olmak gerekiyor. Burası rahat.
Rahatlığın getirdiği düzensizlik var aynı zamanda. Konularda çok kavga ediyorlar.

Bir de acillllllll!!!!!! Lan yardım edecek yok mu?!?!?!?!?![✓•✓✓$✓©=€=€{€{€=%=€[

Tarzı konular açılıyor. Ortasının olması lazım. :D

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Gametechin firma yetkilisinden daha bilgi alamayacağız adam artık cevap vermiyor... 😂 Fakat X coler'in fanları galaxy'nin egzoz fanı gibi gözüküyor fakat az küçük kasa. legend var 300 TL'ye ama onun hakkında da tam bilgi yok. Colder fanlarıyla o fiyata iyi. Biraz daha koyarsan bu da olabilir yapısı vs iyi duruyor. Fan bilgisine buranın en altından bakabilirsin uzun yazdığı için SS almaya üşendim. xd

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
TP ve DA'nın harmanlanmış bir hali tartışmasız türkiyenin en iyi forumu olurdu, diye düşünüyorum.
Bizim moderatörlerin de tuzu kuru ya. Övdükçe övüyorlar kuralları. :ROFLMAO: Sırf konuşmalarından bile anlayabilirsin moderatör olduğunu.

donsuz kral

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Bizim moderatörlerin de tuzu kuru ya. Övdükçe övüyorlar kuralları. :ROFLMAO: Sırf konuşmalarından bile anlayabilirsin moderatör olduğunu.
Sneak 100 bir de. Takip ettiklerine bakınca, yönetim karşıtı bir konu atınca atılan ifadelere bakınca moderasyon ortaya çıkıyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,038
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom