Neler Yeni

Çözüldü✓ 400 TL Civarında Kasa ve Güç Kaynağı Önerisi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
O Psu 850 lira asla yapmaz.
Kardeş yapar demedik zaten şu anda piyasada bu fiyata satılıyor. PSU fiyatları uçtu gitti. 550-650W adam akıllı bir PSU 650 liradan başlıyor Eleştireceğine daha iyi alternatif sun lütfen.
400 invader+ 380 lira vx plus 500W psu(normalde önermem) bu kombinasyon yerine en azından kalitesi belli tek elektrik kesintisinde cortlamayacak korumaları belli corsair almak daha mantıklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altta metal kapak yok uzun olan ister istemez görüntü kötü oluyor

Neyse herşeyden vaz geçtim sistemi komple satıp hazır sistem alıcam gtx 1050 de var 2500e satcam gtx titabıda sisteme takar oyle satarım
O zaman invader kasa+ bütçeyi arttırıp daha kaliteli bir PSU bakalım derim. PSU için 400 TL bu piyasada çok düşük.

Can...

80+ Platinum
Kardeş yapar demedik zaten şu anda piyasada bu fiyata satılıyor. PSU fiyatları uçtu gitti. 550-650W adam akıllı bir PSU 650 liradan başlıyor Eleştireceğine daha iyi alternatif sun lütfen.
400 invader+ 380 lira vx plus 500W psu(normalde önermem) bu kombinasyon yerine en azından kalitesi belli tek elektrik kesintisinde cortlamayacak korumaları belli corsair almak daha mantıklı.

O zaman invader kasa+ bütçeyi arttırıp daha kaliteli bir PSU bakalım derim. PSU için 400 TL bu piyasada çok düşük.
Vaz geçtim kanka almaktan sistemi ve ekram kartlarını satıp hazır pc alıcam
Ryzen 5 1600 af
A320m s2h bi kaç sorunlu ona göre yazarım
8 gb 3000mhz crucial balixtic sıfır aldım kullanmadım
James donk 480 gb ssd
Gtx Titan Black 6 gb
PowerBoost c12 b rgb kasa
Corsair vs 450
Fazladan msi gtx 1050 tertemiz piyasanın en temizi olabilir 2500e birisi alcakta kart izmirde ben samsundayım test ettirmeden vermem ondan duruyor şimdilik

Piyasa bitmiş keşke sistemi alırken psu yu yüksek alsaydım önceden 7 k ya rahat üst seviye sistem alırken şimdi 15 k 20k lara anca alıyoruz

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam gtx titan alacağınız 1650-1660lı sistemden daha performanslı değil mi zaten neden değiştiriyorsunuz? 450W psu yeterli olabilir bu arada değiştirmek için başka sebebiniz yoksa kalabilir.

Can...

80+ Platinum
Beyinde sorun var glb

Hocam gtx titan alacağınız 1650-1660lı sistemden daha performanslı değil mi zaten neden değiştiriyorsunuz? 450W psu yeterli olabilir bu arada değiştirmek için başka sebebiniz yoksa kalabilir.
Eskidi 3 yıllık falan habire çalışmadı ama bir kaç watt kaybolmuştur heralde

Hocam birde Gtx Titan vram tamiri gördü o yüzden elimden çıkarmak istiyorum

Top Bottom