Piyasa kötü biliyorum da gt 730'a 400 TL vermek parayı çöpe atmak gibi bir şey.https://www.sahibinden.com/ilan/iki...u-asus-gt-730-2gb-ekran-karti-930571749/detay Buna Bakabilirsiniz Piyasa Gerçekten Kötü Durumda.
Daha önceden araştırmıştım param güvende ile alınca 440 tl ye geliyor alınabilir.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
Rahat oynatır gddr5 belleği var
Hocam bu kart hd6850'den daha iyi sanırsam satıcı pek güven vermedi ama alınabilir.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
ddr5 bellekli ama bu bence benim önerdiğim iyi gibiPiyasa kötü biliyorum da gt 730'a 400 TL vermek parayı çöpe atmak gibi bir şey.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha önceden araştırmıştım param güvende ile alınca 440 TL ye geliyor alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bu kart hd6850'den daha iyi sanırsam satıcı pek güven vermedi ama alınabilir.
ow kusura bakma oda gddr5 miş yanlış bakmışım ikisinide alabilirsin ama ben amd al derim bellekler konusunda ise gddr türü DDR dan çok daha hızlıdır gddr 1- 2- 3- 4 -5 -6 yüksek olanları almak hep daha iyidirDDR5 ile GDDR5 arasında çok büyük fark var mı ben çok bilmiyorum da?
hocam ekran kartlarında GDDR var zaten DDR yokki? DDR bellekli ekran kartı olduğunu ilk defa duydum.ow kusura bakma oda gddr5 miş yanlış bakmışım ikisinide alabilirsin ama ben amd al derim bellekler konusunda ise gddr türü DDR dan çok daha hızlıdır gddr 1- 2- 3- 4 -5 -6 yüksek olanları almak hep daha iyidir
Adam açıklamaya 450W ve üzeri yazmış benim PSU 300W +12V den 267W verebiliyor yeterli olacak mı?Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ucu ucuna yeter diye düşünüyorum. 150w tdpsi var.Adam açıklamaya 450W ve üzeri yazmış benim PSU 300W +12V den 267W verebiliyor yeterli olacak mı?