hs60 nasilDrop Plus ama bütçe yükselirse HS50 Pro ya kesinlikle değer.
Önermem. HS50 Pro daha iyi.hs60 nasil
Hem HS50 Pro hem daha rahat, daha kaliteli malzemelo, daha iyi ses sûrücülü ve daha iyi mikrofonlu. Kesinlikle HS50 Pro.hs60 nasil
kanka en ucuz 528 lira simdi en fazla 450 cikar bende ne onerirsin bu fiyata rampage olmasin lutfenÖnermem. HS50 Pro daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem HS50 Pro hem daha rahat, daha kaliteli malzemelo, daha iyi ses sûrücülü ve daha iyi mikrofonlu. Kesinlikle HS50 Pro.
E Arctis 3 600? Bekleyin o zaman. Arctis alacagıma beklerim 1 ay daha.kanka en ucuz 528 lira simdi en fazla 450 cikar bende ne onerirsin bu fiyata rampage olmasin lutfen
E Arctis 3 600? Bekleyin o zaman. Arctis alacagıma beklerim 1 ay daha.
Sanal 7.1 ile ses kasılmaz asıl. Stereo 1700tl ye kadar en iyi ses modudur.![]()
Corsair HS50 Pro Stereo Karbon Mikrofonlu Kablolu Gaming Kulaklık - CA-9011215-EU - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.google.com
bu kulaklikmi
ama 7.1 degil bu ses kasilirmi
peki deneyimledin mi bu kulakligi senSanal 7.1 ile ses kasılmaz asıl. Stereo 1700tl ye kadar en iyi ses modudur.
Ve evet bu. Kesinlikle çok iyi. Arctis 3 te 7.1 degil zaten. Windowstan yapılıyor. İstersen bunda da yaparsın ama önermem.
Bircok kulaklık dneeyimledim. Üst seviye giriş, orta hepsinden. Orta seviyede 600tl bandında en iyisi buydu.peki deneyimledin mi bu kulakligi sen
kanka sende iki de bir fiyat yukseltiyorsun olmuyor bu su hikayeye dondu bu biri araba alacak 2 bin lira daha koy sunu al almisken 3 daha koy sunu al adamlar en son ferrariye bakmislar sen dusunBircok kulaklık dneeyimledim. Üst seviye giriş, orta hepsinden. Orta seviyede 600tl bandında en iyisi buydu.
Deneyimledim yani. Ama su an alacak olsam Cloud Alpha alırım tabi ama HS50 Pro çok iyidir.