400 TL klavye onerisi

Huso

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
400 tl klavye onerisi
Benim tercihim monster pusat k3

400 TL klavye onerisi
Benim tercihim monster pusat k3
logitech g213.Nedenmi.Bu kdr para vermisken kimse bozulsun istemez.Esporcu deilseniz mebran bile is gorur.Ama mekanik istiyorsaniz durum deisir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

logitech g213.Nedenmi.Bu kdr para vermisken kimse bozulsun istemez.Esporcu deilseniz mebran bile is gorur.Ama mekanik istiyorsaniz durum deisir.
Mekanik istiyorum mekanik onerirmisiniz

Hocam lütfen insanların parasını boşa harcamsını önermeyiniz , 400Tl ye membran klavye KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE almayın aldırtmayın!

Hocam lütfen insanların parasını boşa harcamsını önermeyiniz , 400Tl ye membran klavye KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE almayın aldırtmayın!
ya hocam mebrana o kdr verilmez farkındayım ama mesela 300 tl gamepower mekaniğe vericeğine bunu al ömür boyu garantisi olur o manada dedim.

c
kankam şu anda stok varken alabileceğin en mantıklı klavye olabilir
cidden markası monster nden bu kdr ucuz

Bence önce siz düzgün yazmayı öğrenin, ondan sonra öneri yapın. Ki zaten yaptığınız öneri o kadar anlamsız ki

ya hocam mebrana o kdr verilmez farkındayım ama mesela 300 TL gamepower mekaniğe vericeğine bunu al ömür boyu garantisi olur o manada dedim.

c

cidden markası monster nden bu kdr ucuz
G213 sorunlu bir klavye, alınmaması gerek. Zira Gamepower olanlar da öyle.

ya hocam mebrana o kdr verilmez farkındayım ama mesela 300 TL gamepower mekaniğe vericeğine bunu al ömür boyu garantisi olur o manada dedim.
Gamepower a verileceğini kim söyledi? ReDragon, Trust tarzı markalar ne güne duruyor?

Ömür boyu ?

Hiç bir ama hiç bir ürünün ömür boyu garantisi olmaz!

Gamepower a verileceğini kim söyledi? ReDragon, Trust tarzı markalar ne güne duruyor?
ya off anlayan anladı daha uzatamam.BEn genel konusuyorum coğu kisi gidiyo ogreye 300 verio sonra bozuldu diyo.

Hocam aradığınız özellikleri söylerseniz güzel bir klavye bulabiliriz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,467
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri