- Bütçe
- 400
İyi akşamlar, benim bütçem 400 lira. Ben bir kaç model buldum, sizin de öneriniz var ise alırım.
450 TL'ye philips g605 var kullanıyorum çok iyi indirimden bulabilirsen daha hoş olurİyi akşamlar, benim bütçem 400 lira. Ben bir kaç model buldum, sizin de öneriniz var ise alırım.
Usta önerin için teşekkür ederim. Fakat bu tarz klavyeler pek hoşuma gitmiyor. Ek olarak farklı önerilerin varsa alabilirim.450 TL'ye philips g605 var kullanıyorum çok iyi indirimden bulabilirsen daha hoş olur
Philips G605 Momentum SPK8605 Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips G605 Momentum SPK8605 Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Philips G605 Momentum SPK8605 Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
ne tarz? 400 TL'ye bulabileceğin çok az mekanik klavye var o yüzden önereyim dedimUsta önerin için teşekkür ederim. Fakat bu tarz klavyeler pek hoşuma gitmiyor. Ek olarak farklı önerilerin varsa alabilirim.
gamebooster da önermiyorum kullandım memnun değilim çokUsta önerin için teşekkür ederim. Fakat bu tarz klavyeler pek hoşuma gitmiyor. Ek olarak farklı önerilerin varsa alabilirim.
Bu benim attığım MSI nasıl peki ?ne tarz? 400 TL'ye bulabileceğin çok az mekanik klavye var o yüzden önereyim dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamebooster da önermiyorum kullandım memnun değilim çok
msi klavyenin aynısı bende var mekanikte değil membranda değil bana sorarsan 400tl ona vermem ben 2 yıl önce 160tlye aldım 250tl'den fazla etmez.Bu benim attığım MSI nasıl peki ?
Anladım. Ama bu ekonomide fiyatı gene de fiyatı iyi gibi geldi.msi klavyenin aynısı bende var mekanikte değil membranda değil bana sorarsan 400tl ona vermem ben 2 yıl önce 160tlye aldım 250tl'den fazla etmez.
değil... cidden kaliteli ürün attığım ama onun dışında atabileceklerime bakarımAnladım. Ama bu ekonomide fiyatı gene de fiyatı iyi gibi geldi.
bende redragon k552 var blue ve red switch blue olan tek renk 270 e satıom ilgilenirsenİyi akşamlar, benim bütçem 400 lira. Ben bir kaç model buldum, sizin de öneriniz var ise alırım.
İkinci el ile ilgilenmiyorum hocam.bende redragon k552 var blue ve red switch blue olan tek renk 270 e satıom ilgilenirsen
Tamamdır, bekliyorum.değil... cidden kaliteli ürün attığım ama onun dışında atabileceklerime bakarım
hocam daha kaliteli mekanik bulamadım mekanik istemezsen de membran çok bilgim yokİkinci el ile ilgilenmiyorum hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamdır, bekliyorum.