Neler Yeni

Öneri 400 TL kulaklık önerisi

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
drop plus bende var sasi mici fiyatına göre süper baslar falan süper sesi var
Selamlar. En fazla 400 TL'lik oyuncu kulaklığı araştırıyorum. Mikrofonunun kalitesi benim için önemli. Onun dışında 7.1 olması iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.

bruhmettin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
ard
sakın alma bende var ciddi söylüyom videosunu izlediyesin videosunu usb typ c girişi kullandıkça temassızlık yaapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullandıkça temazsızlık yapıyor. typ c girişi

hayır aalmadısysn aalma pişman olursun ilk 2-3 ay iyi sonra temassızlık yapıyor yemin edrim bende yeni kulaklık arıyorum şimdi sakın drop plus almayın.
Kanka kulaklikla 8 ayim felan hic sorun yasamadim drop plus ile bence sende bir sıkıntı oldu

justsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Salih Kıyıcı
hayır aalmadısysn aalma pişman olursun ilk 2-3 ay iyi sonra temassızlık yapıyor yemin edrim bende yeni kulaklık arıyorum şimdi sakın drop plus almayın.
Alalı 2 ay oldu. Şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım, ses kalitesi vs.. her şeyinden gayet memnunum. Umarım dediğiniz şey ileride başıma gelmez. 🤷‍♂️

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
abdulkadir bayram
sakın alma bende var ciddi söylüyom videosunu izlediyesin videosunu usb typ c girişi kullandıkça temassızlık yaapıyor.

Kullandıkça temazsızlık yapıyor. typ c girişi

Kanka bende aldim yemin ederim aynisi oluyor hatta iade ettim baska biyerden tekrar aldim gene ayni sorun farkli type c kablosu denedim gene temassizlik var bende bida type c siz kullaniyorum

Top Bottom