Redragon kumara veya Rampage orion red Switch öneririm.Dostlar selam mekanik klavye önerebilir misiniz? Bütçe:400TL
Aklımda Rampage X-Titan KB-R95 var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada önceliğim Red Switch
gamepower almada ne alırsan alDostlar selam mekanik klavye önerebilir misiniz? Bütçe:400TL
Aklımda Rampage X-Titan KB-R95 var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada önceliğim Red Switch
kumara bir günde 100 lira attı ya , sinerjide 400 gözüküyor bir tek o kadar . Ona da ailem güvenemedi.Redragon kumara veya Rampage orion red Switch öneririm.
Sinerji itopya gibi, kısacası güvenilir.kumara bir günde 100 lira attı ya , sinerjide 400 gözüküyor bir tek o kadar . Ona da ailem güvenemedi.
Redragon indrah nasıl? Biraz aşıyor bütçemi ama kafama uydu baya.Redragon kumara veya Rampage orion red Switch öneririm.
Eski klavyem Gamepower Warlock'tu çok ta bir sıkıntı yaşamadım ama baktığım her yerde gamepower eleştiriliyor nedense.gamepower almada ne alırsan al
Listeme ekledim sabah bakıcamvisa indirimi ile 50 TL düşüyor; brown switch
Buna da bakıcam sabahGamenote KB432-L
Kullanıyorum blue switch bir klavye incelemelerim bulunuyor istersen link atarımRedragon indrah nasıl? Biraz aşıyor bütçemi ama kafama uydu baya.
Atabilirsen çok güzel olurKullanıyorum blue switch bir klavye incelemelerim bulunuyor istersen link atarım
Kumara çok küçük o yüzden hoşuma gitmedi. Redragon indrah nasıl sizce?Redragon Kumara Alabilirsin ayrıca Sinerji güvenilir bir site.