400 TL Mouse önerisi iki mouse arasında kaldım

Rqeix

80+
Reaksiyon skoru
2
Alttaki daha iyi fakat kucuk-orta bir mouse diye biliyorum.

Arkadaşlar merhaba bayadır mouse arıyorum 400tl bandında bı bütçem var iki tane mouse da kaldım

Bu ikisini düşünüyorum sizce hangisi daha iyi? delux 11 cm sizce küçük mü? Birde daha iyi olduğunu düşündüğünüz mouse onerebilirsiniz
Everest metafor kullanıyorum gigabaytede güzel ama everestede bakabilirsin

Arkadaşlar merhaba bayadır mouse arıyorum 400tl bandında bı bütçem var iki tane mouse da kaldım

Bu ikisini düşünüyorum sizce hangisi daha iyi? delux 11 cm sizce küçük mü? Birde daha iyi olduğunu düşündüğünüz mouse onerebilirsiniz
Alttakini kullanıyorum. Sorularını sorabilirsin ancak yurtdışından geleceği için 500ü geçecek fiyatı ve gelmesi biraz uzun sürüyor 2 hafta falan.

Alttakini kullanıyorum. Kablosuz diye aldım ama üstteki mouse gibi mouseler çok daha başarılı bence.

Alttakini kullanıyorum. Sorularını sorabilirsin ancak yurtdışından geleceği için 500ü geçecek fiyatı ve gelmesi biraz uzun sürüyor 2 hafta falan.
Şuanda amazonda 429 TL olması lazım kargo parası dahil değilmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru 156 TL kargo parası var 🤪

Neyse bedava 1 ay Amazon prime alırım kargo parası gelmez

Sence 11 cm el için küçükmü elim en uzun parmağımdan bileğime kadar 18 cm

Son düzenleme:

Neyse bedava 1 ay Amazon prime alırım kargo parası gelmez

Sence 11 cm el için küçükmü elim en uzun parmağımdan bileğime kadar 18 cm
Bence küçüklüğü seni o kadar rahatsız etmez. Benim elim seninkinden daha büyük. :) Şunu da söyleyeyim şöyle bir sıkıntısı var. Cs oynarken mesela bir anda aim gökyüzüne çıkıyor bazen. Bazen dediğim çok nadir yaşıyorum ama yine de bil diye dedim. Belki sende hiç olmaz. Ayrıca ışıklarını kapatırsan şarjı çok daha uzun gidiyor.

Bence küçüklüğü seni o kadar rahatsız etmez. Benim elim seninkinden daha büyük. :) Şunu da söyleyeyim şöyle bir sıkıntısı var. Cs oynarken mesela bir anda aim gökyüzüne çıkıyor bazen. Bazen dediğim çok nadir yaşıyorum ama yine de bil diye dedim. Belki sende hiç olmaz. Ayrıca ışıklarını kapatırsan şarjı çok daha uzun gidiyor.
Anladım bir kaç yerde de görmüştüm bunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,431
Üyeler
183,428
Son üye
Rzgar23
Geri