Neler Yeni

🔥İndirim Delux M820DC Wireless Mouse|Detachable Shell|3335 Sensör| Kailh GM 8.0 500 TL

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
Hakkında çok fazla şikayet var. Ufak bir araştırma yaparsanız TR teknoloji forumlarında görürsünüz. Aynı şekil yabancıların yorumlarında da. Bağlantı kopma şikayetlerini rahatça görebilirsiniz.

Şimdi ise farenin nefret ettiğim ve iade etmeme neden olacak olan problemlerine değineyim;
  • sensör problemi, oyun oynarken imleç ufak hareketlerde mikro titreme yapıyor.
  • sensor etrafındaki skatezin yüksekliği yüzünden fare dengesiz.
  • deliksiz kabuk yamuk.
  • deliksiz kabukta sol Switch'e tam basmadan algılamıyor.
  • deliksiz kabukta sallanınca ses problemi var.
Gelelim asıl probleme;
Farenin sensöründe problem var. Yuvarlak çizmeye çalıştığınızda kare benzeri bir çizim ortaya çıkıyor.
Sekiz çizildiğinde sanki LED tabeladaki köşeli sekiz edasıyla bir çizim ortaya çıkıyor.
Google'dan örnek vereyim; en son sekmeden ilk sekmeye giderken hafif bir eğim ile gittiğinizde fare bunu algılamıyor ve sanki Motion Sync varmış gibi çiziyor.
Windows'ta en sağ alttan en sol üste bir hareket yaptığınızda, hareket sol üstte değil orta alanın biraz solunda bitiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1691620688887.png

@Emir Aydın ın bu fare hakkındaki görüşleri. Bu fare hep bu fiyatlarda, indirim değil yani. Ben de geçen konusunu açmıştım ve almayı düşünüyordum ancak ufak bir araştırma yapınca alınmayacağını gördüm.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,851
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kabloluda da aynı sorun varsa sensördendir. 3335 ahım şahım bir sensör değil zaten.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
Kabloluda da aynı sorun varsa sensördendir. 3335 ahım şahım bir sensör değil zaten.
1692310160323.png

1692310166633.png

Bu farenın kablolu versıyonu da var, o cok daha kotu.

1692310241027.png

Ayrıca bu fare 400 liranın altındayken 100 liralık kargo ücreti çıkıyordu, 400 lira yaptırtmıstım fiyatını 398 lira falandı. 400 lira üzeri olunca kargo ücretsiz oluyor, amazon karsılıyor. Ama değmeyeceğini görünce vazgeçmiştim.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Anlatmaya gerek yok bu fiyat bandındaki açık ara en iyi mouse kendisi.

Özellikle eli küçük insanlara önerebileceğim bir mouse. Zamanında indirime girdiğinde de bir tane almıştım şimdi de beyazını aldım.

Özellikler:
Değiştirilebilir üst shell | İster delikli ister düz kullanabiliyorsunuz
Kablolu 2.4g wireless veya BT1 BT2 ile kullanabiliyorsunuz.
Kailh GM 8.0 switchi mevcut
3335 sensör ile 450 IPS 40G
RGB ışıklandırma
80 saat şarj ömrü.
16K DPI
1000hz
79 gr ağırlık
Ayrıca sürücüsünde LOD ayarı da mevcut.

Alıntıyı görüntüle
bundan sipariş verdim ama herkes kronik problemlerinden bahsedince ürktüm siparişi iptal ettim

A_TURAN_A

80+ Bronze
Hakkında çok fazla şikayet var. Ufak bir araştırma yaparsanız TR teknoloji forumlarında görürsünüz. Aynı şekil yabancıların yorumlarında da. Bağlantı kopma şikayetlerini rahatça görebilirsiniz.

Şimdi ise farenin nefret ettiğim ve iade etmeme neden olacak olan problemlerine değineyim;
  • deliksiz kabuk yamuk.
Gelelim asıl probleme;
Farenin sensöründe problem var. Yuvarlak çizmeye çalıştığınızda kare benzeri bir çizim ortaya çıkıyor.
Sekiz çizildiğinde sanki LED tabeladaki köşeli sekiz edasıyla bir çizim ortaya çıkıyor.
Google'dan örnek vereyim; en son sekmeden ilk sekmeye giderken hafif bir eğim ile gittiğinizde fare bunu algılamıyor ve sanki Motion Sync varmış gibi çiziyor.
Windows'ta en sağ alttan en sol üste bir hareket yaptığınızda, hareket sol üstte değil orta alanın biraz solunda bitiyor.

Alıntıyı görüntüle

@Emir Aydın ın bu fare hakkındaki görüşleri. Bu fare hep bu fiyatlarda, indirim değil yani. Ben de geçen konusunu açmıştım ve almayı düşünüyordum ancak ufak bir araştırma yapınca alınmayacağını gördüm.
deliksiz olan kısmında altta mıknatısın deydiği yerde ki vida yı iyice sıkırsanız sorun olmuyor , ben bayağıdır kullanıyorum arkadaşıma da aldık takılma şikayeti bizde de bir kaç saatliğine oldu ondan sonra hiç olmadı . Bağlantı kopma olayıda hiç olmadı . Ben çok memnunum elim küçük olduğu için elime tam oturuyor , valoda vs gibi oyunlarda da herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Şarjıda yaklaşık bir hafta gidiyor öeririm almak isteyen olursa.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,103
İsim
Abdullah Aydoğdu
deliksiz olan kısmında altta mıknatısın deydiği yerde ki vida yı iyice sıkırsanız sorun olmuyor , ben bayağıdır kullanıyorum arkadaşıma da aldık takılma şikayeti bizde de bir kaç saatliğine oldu ondan sonra hiç olmadı . Bağlantı kopma olayıda hiç olmadı . Ben çok memnunum elim küçük olduğu için elime tam oturuyor , valoda vs gibi oyunlarda da herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Şarjıda yaklaşık bir hafta gidiyor öeririm almak isteyen olursa.
Kapak en küçük sorun. Sensörü arızalı.

KeyN_N

80+
Bu fiyata alınır, sonuçta kablolu bile doğru düzgün bir şey yok bu paralara ancak kagıt üstünde gorundugu kadar kaliteli bir şey beklemeyin. Aynı Shape sahip Orochi V2 hem yapı kalitesi olarak daha iyi hemde çok daha tutarlı bir sensörü var.

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Biraz daha koyup Darmoshark N3 alabilirsiniz. 3395 gibi mükemmel bir sensöre sahip.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
bu bütçede bi miktarda ihtiyacım olsa wireless gerekse alırdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,016
İsim
Murat Orhan

• deliksiz kabuk yamuk.
Gelelim asıl probleme;

Alıntıyı görüntüle

Sensörde uzun kullanım sonucunda bir şey farketmedim. Skatezlerin üstündeki korumalar çıkarılmadığı için dengesiz gelmiş olabilir mi ? Sensör bende de 1 2 defa takıldı fakat uzun kullanımda hiçbir sorun yaşamadım gayet mutluyum Mousedan. Bahsedilen sorunların neredeyse hiçbiri bende nüksetmedi.

Deathadder v2 mini den iyi değil mi bu?
Evet iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,431
Üyeler
160,846
Son üye
aslanafcw