🔥İndirim Dareu A950 Pro Mouse | 3395 Sensör | 55g | PBT Butonlar| Kailh GM 8.0 | 1200 TL

Hocam bu beyaz şeyin arkasındaki type-c girişli yere type-c kablosu takın. Sonra onu da bilgisayara bağlayın. Farenin dungle'ını da ona bağlayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sahinozer

O zımbırtının olayı o. :D

hocam ürün elime ulaştı driverını kurdum ama kabloyla dahi denememe rağmen program cihazı görmüyor ne yapabilirim

4k Hz olanı almadım ama ara sıra uygulamada 4k çıkıyor ve seçebiliyorum bu sadece görüntü diye umuyorum doğru muyum bilen var mı?
1703877244445.png

Hocam 4k modelinin tek farkı kutunun içinden dongle çıkması mı? A950 pro alıp sonradan 4k dongle alınabilir mi?
4k dongle ayrı olarak satılmıyor diye biliyorum hocam ama evet.

Hocam bu beyaz şeyin arkasındaki type-c girişli yere type-c kablosu takın. Sonra onu da bilgisayara bağlayın. Farenin dungle'ını da ona bağlayın.

sahinozer

O zımbırtının olayı o. :D
Hocam direk o küçük şeyle bağladım öylede çalışıyor ne farkı olucak o typce kabloluyu bağlarsam

123*64*39mm olduğu yazıyor. Çekmezsin.
G703 den buna geçtim Palm tutuşa uygun bir mouse dimi hocam dün biraz kullandım g703 kadar rahat edemedim sanırım alışmam lazım biraz. elim 19.5x10 cm

4k kullanacaksin
144hz bir monitör kullanıyorum gerek var mı 4000 hz raporlama kullanmaya hocam ?

G703 den buna geçtim Palm tutuşa uygun bir mouse dimi hocam dün biraz kullandım g703 kadar rahat edemedim sanırım alışmam lazım biraz. elim 19.5x10 cm

144hz bir monitör kullanıyorum gerek var mı 4000 hz raporlama kullanmaya hocam ?
Pro olanı aldım içinden bir dongle çıktı ama ne için olduğunu bilmiyorum type c çevirici mi 4k dongle mı

Pro olanı aldım içinden bir dongle çıktı ama ne için olduğunu bilmiyorum type c çevirici mi 4k dongle mı
4khz kullanırsanız sizin yararınıza olur. Ayrıca evet palm a uygun bir mousw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,958
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri