Windows dilini İngilizce yaphocam ürün elime ulaştı driverını kurdum ama kabloyla dahi denememe rağmen program cihazı görmüyor ne yapabilirim
Dongle olmadan kullanamazsın4k Hz olanı almadım ama ara sıra uygulamada 4k çıkıyor ve seçebiliyorum bu sadece görüntü diye umuyorum doğru muyum bilen var mı?Alıntıyı görüntüle
Hocam 4k modelinin tek farkı kutunun içinden dongle çıkması mı? A950 pro alıp sonradan 4k dongle alınabilir mi?Dongle olmadan kullanamazsın
4k dongle ayrı olarak satılmıyor diye biliyorum hocam ama evet.Hocam 4k modelinin tek farkı kutunun içinden dongle çıkması mı? A950 pro alıp sonradan 4k dongle alınabilir mi?
teşekkürlerWindows dilini İngilizce yap
Hocam direk o küçük şeyle bağladım öylede çalışıyor ne farkı olucak o typce kabloluyu bağlarsamHocam bu beyaz şeyin arkasındaki type-c girişli yere type-c kablosu takın. Sonra onu da bilgisayara bağlayın. Farenin dungle'ını da ona bağlayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sahinozer
O zımbırtının olayı o.
4k kullanacaksinHocam direk o küçük şeyle bağladım öylede çalışıyor ne farkı olucak o typce kabloluyu bağlarsam
G703 den buna geçtim Palm tutuşa uygun bir mouse dimi hocam dün biraz kullandım g703 kadar rahat edemedim sanırım alışmam lazım biraz. elim 19.5x10 cm123*64*39mm olduğu yazıyor. Çekmezsin.
144hz bir monitör kullanıyorum gerek var mı 4000 hz raporlama kullanmaya hocam ?4k kullanacaksin
Pro olanı aldım içinden bir dongle çıktı ama ne için olduğunu bilmiyorum type c çevirici mi 4k dongle mıG703 den buna geçtim Palm tutuşa uygun bir mouse dimi hocam dün biraz kullandım g703 kadar rahat edemedim sanırım alışmam lazım biraz. elim 19.5x10 cm
144hz bir monitör kullanıyorum gerek var mı 4000 hz raporlama kullanmaya hocam ?
4khz kullanırsanız sizin yararınıza olur. Ayrıca evet palm a uygun bir mouswG703 den buna geçtim Palm tutuşa uygun bir mouse dimi hocam dün biraz kullandım g703 kadar rahat edemedim sanırım alışmam lazım biraz. elim 19.5x10 cm
144hz bir monitör kullanıyorum gerek var mı 4000 hz raporlama kullanmaya hocam ?
Pro olanı aldım içinden bir dongle çıktı ama ne için olduğunu bilmiyorum type c çevirici mi 4k dongle mı