Tam okunmuyor düzgün bir fotoğrafı atabilir misini
Tam okunmuyor düzgün bir fotoğrafı atabilir misini
Hocam a950 proyu şuan teslim aldım 4k olan modeli değil normali bunun bilgisayar için uygulaması yokmu indirebiliceğimiz bulamadımda yardımcı olurmusunuz ?Pro 4k modelinden çıkıyor
Hocam a950 proyu şuan teslim aldım 4k olan modeli değil normali bunun bilgisayar için uygulaması yokmu indirebiliceğimiz bulamadımda yardımcı olurmusunuz ?
Çok sağolun hocam birde 2.4ghz adapterın içinden usb çıktı onu bilgisayara taktım ama bu kalan parçayı ne yapıcağım kutusunamı koyucam adaptörü bunuda pc ye takmak mı gerekiyor. Kusura bakmayın ilk defa wireless mouse kullanıcam sorularım cahilce gelebilirdriver
Discover the best gaming mouse, keyboards, and high-quality mechanical keyboard switches at Dareu - a top gaming accessory brand. Shop now!www.dareu.com
bakbailir miyimÇok sağolun hocam birde 2.4ghz adapterın içinden usb çıktı onu bilgisayara taktım ama bu kalan parçayı ne yapıcağım kutusunamı koyucam adaptörü bunuda pc ye takmak mı gerekiyor. Kusura bakmayın ilk defa wireless mouse kullanıcam sorularım cahilce gelebilir
Hocam bende az once teslim aldim fakat windows diliniz tr ise , yazilimi fareyi gormuyor . Şuan ingilizce dil paketini yüklüyorum . Sizde aynı sorunu yaşayabilirsiniz .Çok sağolun hocam birde 2.4ghz adapterın içinden usb çıktı onu bilgisayara taktım ama bu kalan parçayı ne yapıcağım kutusunamı koyucam adaptörü bunuda pc ye takmak mı gerekiyor. Kusura bakmayın ilk defa wireless mouse kullanıcam sorularım cahilce gelebilir
Ondan mı oluyormuş yavHocam bende az once teslim aldim fakat windows diliniz tr ise , yazilimi fareyi gormuyor . Şuan ingilizce dil paketini yüklüyorum . Sizde aynı sorunu yaşayabilirsiniz .
Dareu Driver adlı program var sadece İngilizce çalışıyorHocam a950 proyu şuan teslim aldım 4k olan modeli değil normali bunun bilgisayar için uygulaması yokmu indirebiliceğimiz bulamadımda yardımcı olurmusunuz ?
Hocambakbailir miyim
hocam bende şimdi indirdim cihazı görmüyor windows dilini mi ingilizce yapıp girmem gerekHocam bende az once teslim aldim fakat windows diliniz tr ise , yazilimi fareyi gormuyor . Şuan ingilizce dil paketini yüklüyorum . Sizde aynı sorunu yaşayabilirsiniz .
Hocam aynı parçanın fotoyu attım ben ama cevap vermedinizbakbailir miyim
Çözünürlük kötüydü tam göremedim. Ek bir giriş var mı ki onun üstünde?Hocam aynı parçanın fotoyu attım ben ama cevap vermediniz
İngilizce dil paketi linkini atar mısınız sorunu cozduyse bende yukleyeyimHocam bende az once teslim aldim fakat windows diliniz tr ise , yazilimi fareyi gormuyor . Şuan ingilizce dil paketini yüklüyorum . Sizde aynı sorunu yaşayabilirsiniz .
Hocam bı tarafından USB alıcı çıkıyor öbür tarafı typce girişli onunla bağlarsamda çalışıyor normalde çalışıyor sadece küçük USB alıcıylaÇözünürlük kötüydü tam göremedim. Ek bir giriş var mı ki onun üstünde?
@MuratTheFounderOfGariban aynen bu hocamın attığının aynısıbakbailir miyim
Hocam aynı sorun bende de var düzeltebildinizmi yaptıysanız nasıl yaptınız anlatırmısınız bende de driver mouse görmüyorHocam bende az once teslim aldim fakat windows diliniz tr ise , yazilimi fareyi gormuyor . Şuan ingilizce dil paketini yüklüyorum . Sizde aynı sorunu yaşayabilirsiniz .