samet5561
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 140
Hocam elim küçük logitech g102 kullanıyorum el boyutuma tam uyuyor a950 pro sipariş ettimde sizce elime uyarmı123*64*39mm olduğu yazıyor. Çekmezsin.
Hocam elim küçük logitech g102 kullanıyorum el boyutuma tam uyuyor a950 pro sipariş ettimde sizce elime uyarmı123*64*39mm olduğu yazıyor. Çekmezsin.
hocam gelince bilgilendirme yaparmısın mouse hakkında bana unutmazsan almak istiyorumda bende 2 sinden birini.Hocam elim küçük logitech g102 kullanıyorum el boyutuma tam uyuyor a950 pro sipariş ettimde sizce elime uyarmı
Hocam ben xmw2 yi büyük olduğu için sipariş etmemiştim 950 pro biraz daha küçüktü diye hatırlıyorum , unutmazsam konuya eklerim hocamhocam gelince bilgilendirme yaparmısın mouse hakkında bana unutmazsan almak istiyorumda bende 2 sinden birini.
bilgin olursa yazar misin bende ikisi arasinda kaldim tenz endgame gear kullabiyorhocam benim bütçem var ama paramı boşa harcamakta istemiyorum bu
Endgame Gear XM2we
mi alayim daha mi iyi dersin yoksa dareu a950 pro mu alayim 4 k olanı değil
Pro 4khocam benim bütçem var ama paramı boşa harcamakta istemiyorum bu
Endgame Gear XM2we
mi alayim daha mi iyi dersin yoksa dareu a950 pro mu alayim 4 k olanı değil
4k değil demiştim düzü alınır mı ? yoksa end game miPro 4k
Düzü de alınır.4k değil demiştim düzü alınır mı ? yoksa end game mi
Pro 4k modelinden çıkıyorkutudan 4k alıcı çıkıyor mu acaba
Ben düz 950 aldım içinden USB alıcının çıktığı büyük bı parca var o ne işe yariyorPro 4k modelinden çıkıyor
fotoğraf atar mısınBen düz 950 aldım içinden USB alıcının çıktığı büyük bı parca var o ne işe yariyor
Şuan evde değilimde 15dakka sonra atayımfotoğraf atar mısın
Güncelledim hocamfotoğraf atar mısın
Tam okunmuyor düzgün bir fotoğrafı atabilir misiniŞuan evde değilimde 15dakka sonra atayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncelledim hocam