Yardım 400 tl ye 4 fanlı kasa

dostum markalar önemli değil önemli olan sertifika 80+ sertifikası bu PSU daki bileşenler sana %80 verimlilik sağlar demek en az yani ha corsair 80+ ha firzby marka 80+ ikiside demekki aynı kaliteki aynı performansı sergiliyor biraz kafayı kullan dostum aynı kalitede bileşen olmazsa nasıl aynı performansı versin ? marka takıntınızdan vazgeçerseniz 7000 TL lik pcyi 5000 TL'ye toplarsın
Bence sen birazcık kafanı kullan ve sertifikaların ne işe yaradığını araştır.
Bir güç kaynağında sertifika var diye iyi olmaz. Adam 80+ bronze sertifika koymuş ama kapasitörler çöp, koruma desen yok (OVP, OPP, SIP...), bobinler tek sarım. Bunun sertifikası olsa ne olacak ?

dostum markalar önemli değil önemli olan sertifika 80+ sertifikası bu PSU daki bileşenler sana %80 verimlilik sağlar demek en az yani ha corsair 80+ ha firzby marka 80+ ikiside demekki aynı kaliteki aynı performansı sergiliyor biraz kafayı kullan dostum aynı kalitede bileşen olmazsa nasıl aynı performansı versin ? marka takıntınızdan vazgeçerseniz 7000 TL lik pcyi 5000 TL'ye toplarsın
Ne yaşıyorsunuz ya ne alakaaaaaaaaaa?

bekle dostum , sana 650 TL ye 650w 80+ sertifakalı kasa atıcam ve 4 fanlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://urun.n11.com/bilgisayar-kas...n-600-w-80-bronz-PSU-oyuncu-kasasi-P433221577
500 TL 4 fanlı 600Watt 80+ bronze

birde bu var

650 TL 4 fanlı 600Watt 80+ bronze
PSU çok kötü. Bir daha önermeyin.

Dostum senden ricam öneride bulunmaman.

Önce siz kafanızı kullanın lütfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,387
Üyeler
186,880
Son üye
behalot
Geri