Bu fiyata dark diamond pro dan iyi kasa varmı
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Frisby marka güç kaynağı kesinlikle alınmaz, bileşenleri kaliteli değil.bekle dostum , sana 650 TL ye 650w 80+ sertifakalı kasa atıcam ve 4 fanlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://urun.n11.com/bilgisayar-kas...n-600-w-80-bronz-PSU-oyuncu-kasasi-P433221577
500 TL 4 fanlı 600Watt 80+ bronze
birde bu var
650 TL 4 fanlı 600Watt 80+ bronze![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Sizinki en iyisi değil. Gayet kötü bir kasa. One Frost çok daha iyidir.Corsair spec delta rub al derim ama o PSU li ve bütçeyi aşar ama kendi kasam olan power boost vk3301 öneririm hem mesh hem PSU dahil 450tl PSU şu c4 ama PSU yu satıp alınabilir bence maks şu an 70derece gördüm stres testinde not oda sıcaklığı 24 derece
Frisby Alınmaz.bekle dostum , sana 650 TL ye 650w 80+ sertifakalı kasa atıcam ve 4 fanlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://urun.n11.com/bilgisayar-kas...n-600-w-80-bronz-PSU-oyuncu-kasasi-P433221577
500 TL 4 fanlı 600Watt 80+ bronze
birde bu var
650 TL 4 fanlı 600Watt 80+ bronze![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
dostum adam haklı aerocool'un kasasının ön kısım full mesh havayı çok hızlı alıp atabilir lakin corsairin kasası ön tarafta çok az bir kısım mesh 3 fan ordan nasıl hava çeksin aynı anda markayazınca fiyatta artıyor birde 800 tl fiyat çekmişler internetteCorsair spec delta rub al derim ama o PSU li ve bütçeyi aşar ama kendi kasam olan power boost vk3301 öneririm hem mesh hem PSU dahil 450tl PSU şu c4 ama PSU yu satıp alınabilir bence maks şu an 70derece gördüm stres testinde not oda sıcaklığı 24 derece
Hocam yalnız o kasa üsten ve altan da ligor havayidostum adam haklı aerocool'un kasasının ön kısım full mesh havayı çok hızlı alıp atabilir lakin corsairin kasası ön tarafta çok az bir kısım mesh 3 fan ordan nasıl hava çeksin aynı anda markayazınca fiyatta artıyor birde 800 TL fiyat çekmişler internette
dostum markalar önemli değil önemli olan sertifika 80+ sertifikası bu psu daki bileşenler sana %80 verimlilik sağlar demek en az yani ha corsair 80+ ha firzby marka 80+ ikiside demekki aynı kaliteki aynı performansı sergiliyor biraz kafayı kullan dostum aynı kalitede bileşen olmazsa nasıl aynı performansı versin ? marka takıntınızdan vazgeçerseniz 7000 tl lik pcyi 5000 TL'ye toplarsınFrisby marka güç kaynağı kesinlikle alınmaz, bileşenleri kaliteli değil.
Dark Diamond Pro+600W tercih edilebilir.