Neler Yeni

400 tl ye alinabilecek guncel klavye onerileriniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mehmet emin gedik
Bütçe
400
Arkadaslar 400 tl civarinda bir butcem var cok ses cikarmayan kaliteli bir klavye ariyorum. İnceleme ve forumdaki kullanan kisilerin yorumlarina baktigimda pusat k3 pro cok oneriliyor ve benimde isteklerime uygun gorunuyor lakin suanda stokta yok. Mousem razer basiliks v2 bu mousenin yanina yakisacak klavye ariyorum. Mutlimedya tuslarinin islevlerine onem veriyorum. Sizce pusat k3 pro yu beklemeli miyim yoksa onerebileceginiz klavye var mi ?

Yigitxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Halil Yiğit
Arkadaslar 400 TL civarinda bir butcem var cok ses cikarmayan kaliteli bir klavye ariyorum. İnceleme ve forumdaki kullanan kisilerin yorumlarina baktigimda pusat k3 pro cok oneriliyor ve benimde isteklerime uygun gorunuyor lakin suanda stokta yok. Mousem razer basiliks v2 bu mousenin yanina yakisacak klavye ariyorum. Mutlimedya tuslarinin islevlerine onem veriyorum. Sizce pusat k3 pro yu beklemeli miyim yoksa onerebileceginiz klavye var mi ?
Pusat sorunlu. Başka modellere bakmanı öneririm.

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Arkadaslar 400 TL civarinda bir butcem var cok ses cikarmayan kaliteli bir klavye ariyorum. İnceleme ve forumdaki kullanan kisilerin yorumlarina baktigimda pusat k3 pro cok oneriliyor ve benimde isteklerime uygun gorunuyor lakin suanda stokta yok. Mousem razer basiliks v2 bu mousenin yanina yakisacak klavye ariyorum. Mutlimedya tuslarinin islevlerine onem veriyorum. Sizce pusat k3 pro yu beklemeli miyim yoksa onerebileceginiz klavye var mi ?
bence pusat k3 pro bekle eğer ikiside razer olsun dersen cynosa v2 al

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Cok fazla sesli olmasin yeterli blue red fark etmez
Blue biraz seslidir ama iyidir bu klavye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mehmet emin gedik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ThE LoSt

80+ Gold
Mekanik hisli asus tuf modellerine bakabilirsiniz.

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası