Asus Tuf Gaming M3 e bir bakmanı öneririm.Arkadaşlar piyasada güzel F/P bir mouse var mıdır bütçe 400 lira cıvarları biraz daha üstüne çıkabılırım.
alinmaz sensoru kotu.Asus Tuf Gaming M3 e bir bakmanı öneririm.
1 senedir kullanıyorum kendim önceden kullandığım mouse lardan daha iyi geldi bana.alinmaz sensoru kotu.
ortalama bir mouse yani isinizi gorur tabii ki ama bu fiyata daha iyileri var.1 senedir kullanıyorum kendim önceden kullandığım mouse lardan daha iyi geldi bana.
Fiyatı yükselmiş ben aldığımda 200 dü f/p oluyorduortalama bir mouse yani isinizi gorur tabii ki ama bu fiyata daha iyileri var.
daha 2 gün önceye kadar 500 liraymış şuan 630 larda şans yokki bizdefiyatın biraz üstüne çıkabilirsen rival 3 öneririm
Herkes bomboş mouseler önermiş. Bunu al geçArkadaşlar piyasada güzel F/P bir mouse var mıdır bütçe 400 lira cıvarları biraz daha üstüne çıkabılırım.
Aktif değildim bayadır hala alınır mı??Herkes bomboş mouseler önermiş. Bunu al geç
Xpg Slingshot RGB Ultra Hafif 12000 DPI Gaming Mouse (Slingshot-Bkcww)
Xpg Slingshot, XPG PRIME yazılımı aracılığıyla yüksek performans ve oyunculara özel özelleştirmenin bir kombinasyonunu sunan çok yönlü bir oyun faresidirwww.gaming.gen.tr
Dalga geçmeyin ama 3 senedir rampage smx- r44 kullanıyorum dpi rgb falan da çok iyi öneririmArkadaşlar piyasada güzel F/P bir mouse var mıdır bütçe 400 lira cıvarları biraz daha üstüne çıkabılırım.
SDGAOPIG9USAD*ÜGSDAĞUJGADSUIGA9SDUGADSUIAGSDUGISAD9UGSAD9GASDDSADalga geçmeyin ama 3 senedir rampage smx- r44 kullanıyorum dpi rgb falan da çok iyi öneririm