Neler Yeni

400 TL'ye Kadar Almak için İncelediğim Klavye Tavsiyesi

xantaiTR

80+
Redragon Indrah var örnek olarak
bunu görmemiştim güzel bir ürüne benziyor incelemeleri nasıldır acaba tavsiye edermisiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben aktif olarak James Donkey 610s kullanıyorum ve memnunum ama bütçenizin altında bir fiyati var.Daha iyi bir model bulursunuz.
evet buda güzel bir ürünmüş lakin rainbow rgb olsaydı alabilirdim yinede teşekkürler

Benim kullandığım model bu bütçede asla alınmaz. Mekanik hisli bir model.
sizinde isteğiniz varsa öğrenmek isterim belli olmaz biraz daha bütçeyi yükseltip belki sizin kullandığınız alabilirim önemli olan memnun kalmanız :)

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Bu bütçede kaliteli mekanik klavye bulmak çok zor.
Biraz daha yükseltin uzun süre kaliteli bir klavye kullanın derim.

Yükseltemem derseniz şunu önereyim.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
başlıkta yazdığım gibi yeni bir klavye almak istiyorum bi kaç araştırmam oldu DA youtube kanalında ve bazı diğer forumlarda incelemeler yaptım son karar olarakda sizlerin tavsiyelerini almak istedim
sizde bu buldugum ürünlerden hangisini almalıyım _? yada sizin ekradan kesin bunu al dediğiniz tavsiyeleriniz neler ?

Rampage KB-R105 Exhero Kablolu Oyuncu Klavyesi​

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,743734824.html

Monster Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi​

Rampage Rmk-Gx9 Pulsar Siyah USB Rgb Aydınlatmalı Q Blue Switch Mekanik Klavye​

GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye​

Pulsar güzel, yanında yedek switchler de geliyor bence alınabilir.

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
başlıkta yazdığım gibi yeni bir klavye almak istiyorum bi kaç araştırmam oldu DA youtube kanalında ve bazı diğer forumlarda incelemeler yaptım son karar olarakda sizlerin tavsiyelerini almak istedim
sizde bu buldugum ürünlerden hangisini almalıyım _? yada sizin ekradan kesin bunu al dediğiniz tavsiyeleriniz neler ?

Rampage KB-R105 Exhero Kablolu Oyuncu Klavyesi​

https://www.akakce.com/klavye/en-uc...kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,743734824.html

Monster Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi​

Rampage Rmk-Gx9 Pulsar Siyah USB Rgb Aydınlatmalı Q Blue Switch Mekanik Klavye​

GamePower Ogre RGB Outemu Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Gaming Klavye​

kanka bu fiyatlara alacağın mekanik klavyelerden çok bir şey bekleme günü kurtarmak için alıcaksan alırsın anca ama biraz daha biriktirip beklersen 600 TL'ye yakın fiyata hp omen encoder var tavsiyem odur beklemeni öneririm

xantaiTR

80+
ilgi alakanız için teşekkür ediyorum şu anda günü kurtarmanın peşindeyim @UmutYiğit adlı arkadaş tam isteğim düzeyde hiç görmediğim bi klavye paylaştı araştırdıktan sonra sanırım bunu alacağım hepinize teşekkür ediyorum

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
bunu görmemiştim güzel bir ürüne benziyor incelemeleri nasıldır acaba tavsiye edermisiniz ?

evet buda güzel bir ürünmüş lakin rainbow rgb olsaydı alabilirdim yinede teşekkürler

sizinde isteğiniz varsa öğrenmek isterim belli olmaz biraz daha bütçeyi yükseltip belki sizin kullandığınız alabilirim önemli olan memnun kalmanız :)
Redragon Indrah ı ben kendim kullanıyorum kesinlikle öneririm

ilgi alakanız için teşekkür ediyorum şu anda günü kurtarmanın peşindeyim @UmutYiğit adlı arkadaş tam isteğim düzeyde hiç görmediğim bi klavye paylaştı araştırdıktan sonra sanırım bunu alacağım hepinize teşekkür ediyorum

Görmemişim bu mesajınızı hayırlı olsun :)

xantaiTR

80+

TEŞEKKÜRLER :)

WhatsApp Image 2021-04-21 at 18.32.06.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,260
Üyeler
162,659
Son üye