imza daki sistemi 400 watt lık bi psu ile kullanıyorum.400 w eski pc den kalan psu var ne r3 2200g takmayı düşünüyorum sizce bir sıkıntı olurmu
Güç kaynağının 12V kanalına bakmak lazım. 400W ama kötü bir 400W'mı yoksa iyi mi bilmem gerekiyor.taksam mesela ne takabilirim
12V kanalı kaç Watt sağlıyor ?taksam mesela ne takabilirim
12V den 216W verdiğine eminmisiniz??imza daki sistemi 400 watt lık bi psu ile kullanıyorum.
12v kanalından 216watt veriyor ama hiç kapanmadı.
sen düsün iste
okunuyormu tam bilmiyorum amaGüç kaynağının 12V kanalına bakmak lazım. 400W ama kötü bir 400W'mı yoksa iyi mi bilmem gerekiyor.
Mümkünse güç kaynağının yan kısmında bulunan yazıları okunacak şekilde fotoğraf atabilirsen bir yorumda bulunabilirim.
12V den 216W verdiğine eminmisiniz??
Oyunlarda kaç fps alıyorsun? Psunun az güç vermesi fpsni etkiliyormu?
Yani valla internetteki testlerle ayni aliyorum.Oyunlarda kaç fps alıyorsun? Psunun az güç vermesi fpsni etkiliyormu?
Az güç verdiğinden etkileyebilir diye düşündüm. Laptoplarda şarjda değilken öyle oluyor o mantıkla.Yani valla internetteki testlerle ayni aliyorum.
Hatta ekran kartı ve işlemci overclocklu olduğundan youtube daki testleri geçebiliyor bile.
Psu nun fps e bir etkisi var mı?
Bilmiyorum valla .Az güç verdiğinden etkileyebilir diye düşündüm. Laptoplarda şarjda değilken öyle oluyor o mantıkla.