Neler Yeni

4000-4500 TL BÜTÇELİ SİSTEM ÖNERİSİ!

cagriunveren

80+ Bronze
Dostlar merhaba,
Çok yakın zamanda (hatta kafama yatarsa bu hafta bile olur) hazır sistem almak istiyorum. Fakat öyle çok yüksek, abartılı sistem değil. Oynadığım oyunları kaldıracak, video çekip yayın açabileceğim bir sistem istiyorum.
Oynadığım oyunlar;
LoL, CS G.O, Valorant vb. orta tipte çok yüksek sistem gerektirmeyen oyunlar.
Sizden ricam, YouTube kanallarının hazır topladığı sistemlerden öneri yapabilir misiniz? 4 ila 4.5k arası bir bütçem var. (Ekran kartı Nvidia olması tercihimdir.)

KaanErcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan Erçakmakçı

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buyrun hocam bende akşama sipariş vereceğim inşallah bu sistem gayet iyidir
Kesin alıyor musun dostum?

cagriunveren

80+ Bronze

cagriunveren

80+ Bronze
Alcaksan eğer OC yapacaksan benim attığımı al. Ama depolama önemliyse diğerini al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güvenilir.
Valla OC işi ile pek uğraşacağımı sanmıyorum çünkü bilgisayarımın sağlığına zarar vermektene yana değilim. Kendi gücü yeterli olacaktır bana. İstediğim özellikleri taşısa yeterli dostum :)

KaanErcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan Erçakmakçı
Alcaksan eğer OC yapacaksan benim attığımı al. Ama depolama önemliyse diğerini al.

Güvenilir.
Arkadaşın dediği O.C yapacaksan onun attığını al ama o.c yapmayacaksan ve depolama fazla olsun dersen benimki de aynı özelliklerde hocam

Valla OC işi ile pek uğraşacağımı sanmıyorum çünkü bilgisayarımın sağlığına zarar vermektene yana değilim. Kendi gücü yeterli olacaktır bana. İstediğim özellikleri taşısa yeterli dostum :)
O zaman benim attığım daha iyi olacaktır dostum hem depolaması fazla

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
OC bilen birine de yaptırabilirsin. Yada bu forumda konu açabilirsin OC yapmak istiyorum diye.

KaanErcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan Erçakmakçı
Ama dediğim gibi benim gibi uğraşmak istemiyorsanız attığım daha iyi olur en azından ek olarak depolama masrafınız çıkmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,868
Üyeler
166,847
Son üye
06denizhan
Top Bottom