4000-5000 tl bütçem var 1080p de genellikle fps oyunları ara ara hikayeli oyunlar için monitör arıyorum.
Pek çok konuda zayıf kötü monitör. Mesaja gülme tepkisi atmak yerine konuş.![]()
MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.912,74 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
aoc markası daha önceden kullandım memnun kaldım. ama ölü piksel sorunu yaşadım bir tanesinde, bu monitörde ölü piksel, ghosting gibi sorunlar var mıdır?Renk gamutu ve kontrastı üst seviye bir monitör.![]()
AOC 24G42E 24" 180 Hz 0,5ms FreeSync HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Pek çok konuda zayıf kötü monitör. Mesaja gülme tepkisi atmak yerine konuş.
Ghosting yok ama ölü piksel çıkar çıkmaz hiçbir monitörde garanti edemeyiz bunu. Sonuçta ölü piksel kronik bir sorun değil.aoc markası daha önceden kullandım memnun kaldım. ama ölü piksel sorunu yaşadım bir tanesinde, bu monitörde ölü piksel, ghosting gibi sorunlar var mıdır?
Gözle görülür ghosting yok. Ölü piksel şans işi.aoc markası daha önceden kullandım memnun kaldım. ama ölü piksel sorunu yaşadım bir tanesinde, bu monitörde ölü piksel, ghosting gibi sorunlar var mıdır?
Ghosting yok ama ölü piksel çıkar çıkmaz hiçbir monitörde garanti edemeyiz bunu. Sonuçta ölü piksel kronik bir sorun değil.
Önerileriniz ve cevaplarınız için teşekkürler sanırım aoc u alacağım aklıma yattı.Gözle görülür ghosting yok. Ölü piksel şans işi.