Neler Yeni

4000-5000 PC

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Ali Kacemer
Selamlar arkadaşlar. Bu ay icin elimde 7-8 bin TL lik bir butce olucak bilgisayar toplamayı düşünüyodum fakat guncel oyunlar degil sadece e-spor oyunları (LOL,PUBG)oynadığım icin bu kadar buyuk bir bilgisayar degil de daha dusuk butceli almaya karar verdim.LOL'u ileri duzey oynadigim icin fps gerekli su zamana kadar hic bilgisayarim olmadigi icin kendim toplayamiyorum bir yardimci olabilir misiniz? Ayni zamanda ekipmanlarimda yuksek fiyatli oldugu icin almisken car cop almak istemiyorum 2 3 luk kasa almak istemiyorum tam orta duzey bir pc onerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Steve Smith
Bu sistemde güncel oyunları bile rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. :)
ss106.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Ali Kacemer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyata cidden iyi bir sistem ama eğer stoklar güncellenirse yeni da-sistemi alırsanız daha iyi olur çünkü işlemci olarak 3600 var .
Isterdeniz ekipman öneriside yapabilirim
Öncelikle teşekkür ederim.Ben fazla kasaya onem vermiyorum cunku genellikle lol oyniyacagim i3 islemciyle bile 70 fps alabilecegimiz bir oyun fakat ekipmanlarimda 144hz monitor 24luk veya 23.8 rampage kulaklik ve razer mouse alacagim mesajlasmaya gelirseniz detaylica size danisabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla
Öncelikle teşekkür ederim.Ben fazla kasaya onem vermiyorum cunku genellikle lol oyniyacagim i3 islemciyle bile 70 fps alabilecegimiz bir oyun fakat ekipmanlarimda 144hz monitor 24luk veya 23.8 rampage kulaklik ve razer mouse alacagim mesajlasmaya gelirseniz detaylica size danisabilirim
5000 tl bütce ile ekipmana önem verdiğiniz bir sistem istiyorsanız rampage biraz saçma olur.
Mesajlaşmaya gelirim tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,589
Üyeler
166,959
Son üye
wiitod
Top Bottom