"E denediik" diyordu ya valoda .d eyw tavsiyeler için.İphone 8 Plus
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon 7 Plus
Lan bunlar bu kadar pahalı değildi
İphone SE diyeceğim onunda ekranı küçük.
bakıyorum ekledim karşılaştırma listesine sağol tavsiye içinSamsung A72 güncel ve güzell telefon
Normal note 10 un bataryası 3500mah ama lite ın bataryası 4500mahLite normalinden daha ucuz ve en basitinden hafızası yarı yarıya düşüyor falan. Normali daha iyi değil mi lite dan ? Şimdi bakıyorum aralarındaki farklar neymiş akakçeden karşılaştırıcam
Samsung Galaxy A72Bütçeyi başlıkta belirttim, çok üstüne çıkmadıkça 100-200"+-" TL fark önemli değil. Bu bütçe için güncel ve f/p kabul edilebilecek telefon önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden cevaplar için teşekkürler. (Edit) Şöyle düzenleyeyim o halde. Ekran genişliği önemli. Çoğunlukla video izlemek için kullanmayı düşünüyorum ama yanı sıra oyun da oynuyorum ve beni hayal kırıklığına uğratmasını istemem. Full grafiklerde yüksek sistem isteyen oyunları da oynayabilmeyi isterim(tabii ki bu bütçe bandında olduğu kadar ) Örneğin önceki telefonum olan redmi note 8 pro dan daha geniş ekran ve daha iyi bir sistem bekliyorum diye netleştireyim. Yeniden tavsiyeler için teşekkürler.
A72 note 10 ve lite dan daha iyi gibi ben şimdi karşılaştırdım da gerek pili gerek birkaç diğer özelliği ile geçiyor gibi. Bilgin var mı ? Hem de 2021 üretim yılı ile arlarında en yeni tarihe sahip.Normal note 10 un bataryası 3500mah ama lite ın bataryası 4500mah
Diğer farklara da baktım ama aman aman bir fark yok ben olsam lite alırdım.
Evet A72 daha iyiA72 note 10 ve lite dan daha iyi gibi ben şimdi karşılaştırdım da gerek pili gerek birkaç diğer özelliği ile geçiyor gibi. Bilgin var mı ? Hem de 2021 üretim yılı ile arlarında en yeni tarihe sahip.
S10 plus ve A72 ve s20 baktım da s 10 plus ekran çözünürlüğü falan olarak daha güzel gibi aradaki 1k farka değer mi eğer seni darlamıyorsam yardımcı olabilirsen iyi olur işlemci farklarını anlayamıyorum da pek bilgim yok telefon işlemcileri içinEvet A72 daha iyi
S10plus özellikleri iyi olabilir ama eski telefon 2019 Nisan ayında çıkmış o parayı vermeyin ona.S10 plus ve A72 ve s20 baktım da s 10 plus ekran çözünürlüğü falan olarak daha güzel gibi aradaki 1k farka değer mi eğer seni darlamıyorsam yardımcı olabilirsen iyi olur işlemci farklarını anlayamıyorum da pek bilgim yok telefon işlemcileri için
Şuan Samsung tercih etmeyi düşünmüyorum demişsin daha ne yazdığını bilmiyorsun.Android taraftarıyım. Son sürüm için bütçem olmadığı sürece ıphone almayı düşünmüyorum. Sağol tavsiye için.
Önceki telefonum xiaomi. Oppo yerine tabi ki xiaomi tercih ederim, deneyimlemiş olarak ama tabi ki, bundan daha az bütçem olsaydı. Şuan Samsung tercih etmeyi düşünüyorum. Merak etmeyin bu bütçeyi ne xiaomiye ne de oppoya yedirmem .d
Ben ne yazdığımı biliyorum ama sen okumayı bilmiyorsun orası belli. Dikkatli bak bakayım, düşünüyorum mu yazmışım? Düşünmüyorum mu yazmışım...Şuan Samsung tercih etmeyi düşünmüyorum demişsin daha ne yazdığını bilmiyorsun.