@Furkan KaragülleGünlük işlerde kullanılmalık 4000 5000 TL bandında laptop önerisi
bugün o laptobun tükkan adlı forum üesinin yt kanalında incelemesini izledim tek sıkıntısı çok sıcak çalışmasıAcer Extensa R3 3250U tercih edebilirsiniz.
Sıkıntıları çıkar mı bilemem. Kullanımdan sonra belirir zaten. Genel itibariyle iyi bir Laptop.bugün o laptobun tükkan adlı forum üesinin yt kanalında incelemesini izledim tek sıkıntısı çok sıcak çalışması
evet tüm özellikleri iyi bence tek sıkıntısı o amaSıkıntıları çıkar mı bilemem. Kullanımdan sonra belirir zaten. Genel itibariyle iyi bir Laptop.
Aynen ben de izledim, üstelik MX4 termal macunla değiştiği halde o sıcaklıklara çıkıyor. Stok macunla daha da kötü olur. Geçen alsam mı diye düşündüm iyi ki almamışım.bugün o laptobun tükkan adlı forum üesinin yt kanalında incelemesini izledim tek sıkıntısı çok sıcak çalışması
Aslında sınırlar içerisinde çalıştığı için bir sorun olmaz. Casper Nirvana isimli Laptop'umda da düzgün soğutma yoktur ama ben kendim pasif soğutma yapmıştım. İşlemci sıcaklığı maksimum 77 dereceye ulaşıyordu.Aynen ben de izledim, üstelik MX4 termal macunla değiştiği halde o sıcaklıklara çıkıyor. Stok macunla daha da kötü olur. Geçen alsam mı diye düşündüm iyi ki almamışım.
Macun değişimi + laptop standı ile kullanılacaksa yine de alınabilir.
bence 1000-2000tl daha koyup güzel bi laptop almak daha mantıklıAynen ben de izledim, üstelik MX4 termal macunla değiştiği halde o sıcaklıklara çıkıyor. Stok macunla daha da kötü olur. Geçen alsam mı diye düşündüm iyi ki almamışım.
Macun değişimi + laptop standı ile kullanılacaksa yine de alınabilir fiyatına göre.