Neler Yeni

4000-5000 TL Wireless Kulaklık Önerisi

TheCaxhZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Efetan Yıldız
Bütçe
4500
yaklaşık 3 yıldır Hyper x Cloud Core Wireless kullanıyordum ve hiçbir şey yokken kendi kendine bozuldu kablolu kablosuz hiçbir şekilde kullanamıyorum kulaklık açılmıyor bu yüzden yeni bir kulaklık bakıyorum 4-5k Bütçem var bu bütçeye uygun güzel bir kulaklık önerirseniz en azından uzun ömürlü olursa güzel olur. Daha çok fps türü oyunlar için kullanıyorum.

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Demon Shawty
yaklaşık 3 yıldır Hyper x Cloud Core Wireless kullanıyordum ve hiçbir şey yokken kendi kendine bozuldu kablolu kablosuz hiçbir şekilde kullanamıyorum kulaklık açılmıyor bu yüzden yeni bir kulaklık bakıyorum 4-5k Bütçem var bu bütçeye uygun güzel bir kulaklık önerirseniz en azından uzun ömürlü olursa güzel olur. Daha çok fps türü oyunlar için kullanıyorum.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Doğukan
rahatlığı hariç bomboş bir kulaklık

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
fre
bence tamir ettirin

TheCaxhZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Efetan Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendi servisi ucretli tamir yapabilir
veya matfix diye bir yer var oraya sordunuz mu
yani baktım matfix e 600TL ödeme isteniyor ama zaten kulaklık 3 yıllık ve çok deforme oldu direkt 0 kulaklık alıp 4-5 yıl kullanmak daha mantıklı gibi geliyor

Top Bottom