Çözüldü✓ 4000-5000tl arası monitör önerisi

Voidnyx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
250
bugün yada yarın alıcam, belirttiğim fiyat aralığında monitör lazım fakat belirttiğim aralığın 1tl üstüne çıkamam.
1080p 23.8",24" bir şey arıyorum, elimdeki ekran kartı 1440p verebilcek bir ekran kartı değil ve yakın zamanda değiştirirmiyim bilmiyorum
1080p zaten 27" ekranlarda hoş olmuyor 1080p için ideali 23.8"-24" civarı diye biliyorum
165hz-180hz arası klasik ips monitörlerden arıyorum
şu şundan çok daha iyidir diyebilceğiniz bir model var mı ?

ben şunu düşündüm: https://www.akakce.com/monitor/en-u...-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,802118401.html , bütçe çıkartabilirsem Q3R yerine Q3A almayı düşünüyorum fakat monitörler konusunda pek bir bilgim yok hangisi daha iyidir ? msi modelleri nasıl ?

R24e kullanıyorum. Parlaklığı düşük olduğu için fazla güneş alan bir odada kullanması zor olacaktır ancak odanız güneş almıyorsa alabilirsiniz.

R24E de iyiymiş G2412F ile aralarında monitör duruş ayarı dışında bir fark var mı ? birde tek ölü piksele bile değişim yapan bir satıcı var mı ?

VA panel rahatsız etmez diyorsanız 240hz pivot düz monitör ve OC ile 280hz olabiliyor. Fakat ben bu bütcede 280hz OC ye alıp kullanmanızı önermem ghosting sorunu falan yaşayabilirsiniz bir de parlaklıkları düşüyor

1749536878980.webp

R24E ü sipariş ettim, umarım memnun olurum. Lenovonun iade/değişim politikası nasıl ölü piksek konusunda ?

R24e kullanıyorum. Parlaklığı düşük olduğu için fazla güneş alan bir odada kullanması zor olacaktır ancak odanız güneş almıyorsa alabilirsiniz.
O bütçede şu alınması gerekir diye düşünüyorum
arkadaşlar monitor elime ulaştı. Çok hoşuma gitti önerileriniz için çok teşekkür ederim, herhangi bir ölü piksel bulamadım. Paketindende ekranın üstünde iz olmadan tertemiz çıktı ayrıca ips glow da yok fakat 19" monitörden geçtiğim için ekran devasa geldi. Ergonomiside çok iyi asansör sistemi var çok rahat ayarladım.

arkadaşlar monitor elime ulaştı. Çok hoşuma gitti önerileriniz için çok teşekkür ederim, herhangi bir ölü piksel bulamadım. Paketindende ekranın üstünde iz olmadan tertemiz çıktı ayrıca ips glow da yok fakat 19" monitörden geçtiğim için ekran devasa geldi. Ergonomiside çok iyi asansör sistemi var çok rahat ayarladım.
hayırlı olsun dostum güzel günlerde kullanman dileğiyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,780
Üyeler
185,167
Son üye
TRST
Geri