methanos09
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3
- İsim
- Ahmet
Arkadaşalar 4000 Lira civarına bir monitör almak istiyorum.Öyle 4k 2k takıntım yok bu fiyata da o tarz monitör zaten yok.Casper Rampage vs gibi markalara güvenmiyorum pek.O yüzden AOC Asus Lg Msi gibi modelleri düşünüyorum.Valorant da 165 Hz ile oynasam bana yeterli gelir.
Eski monitörüm baya kötü bir monitördü 5ms TN Panel 1600x900 çözünürlükte 60hz.Neredeyse gözlerimi bozacak artık.O yüzden benim için görüntü kalitesi de önemli.Ips bu konu da daha iyi galiba ? Sizce İps mi VA panel mi almalıyım ?
Bir de bir çok monitör de sıkıntı olabiliyormuş galiba ışık sızması,ghosting vs.Özellikle Asus Tuf serileri sıkıntılı diyeni çok duydum ama memnun olan da var.Sizce hangi marka güvenilir ve ihtiyaçlarımı karşılar
?
Aklımda ki 3 4 monitörü örnek olarak atıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca FreeSync galiba Nvidia G sync de destekliyor değil mi ?
Bu monitörün kavisli ayarlanır olması hoşuma gitti ekranın.
Bu monitör 0.5 ms ile dikkatimi çekti ama o kadar da önemli değil galiba 1ms ile farkı.
Bu da İps olması ile beni cazbediyor.
Varsa ek tavsiye ve yardımlarınıza açığım.
Eski monitörüm baya kötü bir monitördü 5ms TN Panel 1600x900 çözünürlükte 60hz.Neredeyse gözlerimi bozacak artık.O yüzden benim için görüntü kalitesi de önemli.Ips bu konu da daha iyi galiba ? Sizce İps mi VA panel mi almalıyım ?
Bir de bir çok monitör de sıkıntı olabiliyormuş galiba ışık sızması,ghosting vs.Özellikle Asus Tuf serileri sıkıntılı diyeni çok duydum ama memnun olan da var.Sizce hangi marka güvenilir ve ihtiyaçlarımı karşılar
?
Aklımda ki 3 4 monitörü örnek olarak atıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca FreeSync galiba Nvidia G sync de destekliyor değil mi ?
Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6" 1 ms Full HD Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6" 1 ms Full HD Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6" 1 ms Full HD Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.793,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Asus TUF Gaming VG248Q1B 24" 0.5 ms Full HD 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG248Q1B 24" 0.5 ms Full HD 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG248Q1B 24" 0.5 ms Full HD 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.959,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
AOC 24G2SAE/BK 23.8" 1 ms Full HD 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC 24G2SAE/BK 23.8" 1 ms Full HD 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G2SAE/BK 23.8" 1 ms Full HD 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.399,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.414,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Varsa ek tavsiye ve yardımlarınıza açığım.