Bütçem 4000 TL, monitöre ihtiyacım var ama anlamıyorum. F/p monitör önerebilir misiniz?
casper da çok fazla ghosting oluyor diye biliyorum hocam o modeldeCASPER Excalibur 23.8'' 200Hz 1MS(MPRT) CURVED G-Sync / FreeSync OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CASPER Excalibur 23.8'' 200Hz 1MS(MPRT) CURVED G-Sync / FreeSync OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
LG 24" 24GQ50F-B UltraGear 1ms 165Hz FHD HDMI DP VA FreeSync GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 24" 24GQ50F-B UltraGear 1ms 165Hz FHD HDMI DP VA FreeSync GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
uygun 144hz olarak bunları buldum hocam intarnetten almak istemezsen mağazalına gidip alabilrsin diye. Casper güzel duruyo bende lg var
Bütçem 4000 TL, monitöre ihtiyacım var ama anlamıyorum. F/p monitör önerebilir misiniz?
bunu aldığım güne lanet olsun iade etsem uğraşmak istemiyorum@SadeceBirisi. bu arkadas Casperi kullanıyor ve pek memnun değildi galiba
şahsen ben monitör alsam zaten uzun sene kullanıyon 3 5 den kaçma samsung alabilirsin lg alabilirsin bilmediğim bi markaya o kadar vereceğime 100 200 koyup samsung lg alıdırm
va panel o yüksek yenileme hızlarında ghosting yapıyor diye biliyorumşahsen ben monitör alsam zaten uzun sene kullanıyon 3 5 den kaçma samsung alabilirsin lg alabilirsin bilmediğim bi markaya o kadar vereceğime 100 200 koyup samsung lg alıdırm
şahsen ben monitör alsam zaten uzun sene kullanıyon 3 5 den kaçma samsung alabilirsin lg alabilirsin bilmediğim bi markaya o kadar vereceğime 100 200 koyup samsung lg alıdırm
Bunu al gerisini boşver.MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 23.8" G2412 170Hz 1ms HDMI DP FreeSync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G2412 ITOPYA'dawww.itopya.com