Az buz daha koy samsung A51 al(ikinci el)arkadaşlar 3000 TL civari abartı (butceyi abartmıcak şekilde gecebilirim) telefon lazım en iyisi hangisiyse önerin lütfen. en düşük 4 gb ram olması, pil gücü ve hızlı olması tercihimdir
sıfır max gm22 alabilirsin veya üstüne koyarak omix x300
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyatı 4000 civarı olarak güncelledim ne almayalıyım az cok aşabilirimGm 21 plus New edition alabilirsinizGM 21 Plus New Edition Akıllı Telefon 64GB + 4GB RAM | GM
GM21 Plus New Edition - Yenilenmiş tasarımıyla gelişmiş özelliklere sahip GM21 Plus, yüksek performansı ve şık görünümüyle sizi çok etkileyecek!www.generalmobile.com
redmi note 11 pro,arkadaşlar 4000 TL civari (butceyi abartmıcak şekilde gecebilirim) telefon lazım en iyisi hangisiyse önerin lütfen. en düşük 4 gb ram olması, pil gücü ve hızlı olması ve sıfır telefon olması tercihimdir
Poco M4 Pro 4g |
xiomi note 10s kaçak satanlar var 4k ya rahat bulursunarkadaşlar 4000 TL civari (butceyi abartmıcak şekilde gecebilirim) telefon lazım en iyisi hangisiyse önerin lütfen. en düşük 4 gb ram olması, pil gücü ve hızlı olması ve sıfır telefon olması tercihimdir
kral redmi note 11 pro 9000 tlredmi note 11 pro,
One plus n10 5g
Poco M4 Pro 4g
dostum 5000tl daha koy al ne olacak yani,kral redmi note 11 pro 9000 TL
dostum 5000tl daha koy al ne olacak yani,
kral yazdıgın telefonların hepsi 8000 tlredmi note 11 pro,
One plus n10 5g
Poco M4 Pro 4g
yurt dışı yarı fiyatı
Mesaj otomatik birleştirildi:
kral yazdıgın telefonların hepsi 8000 TL
GM 21 PLUS,Realme c21arkadaşlar 4000 TL civari (butceyi abartmıcak şekilde gecebilirim) telefon lazım en iyisi hangisiyse önerin lütfen. en düşük 4 gb ram olması, pil gücü ve hızlı olması ve sıfır telefon olması tercihimdir