4000 TL Sistem Önerisi

Rami 16 yapıp 1.sistemi al pişman olmazsın çok iyi toplamışsın

• Muhteşem
Reaksiyonlar: akan
hocam bende bilmiyorum arttırılıyor mu ama 2gb kullanıyor sistem , pcdesinizdir diye direk öyle yazmıştım insanlık hali göremeyebilir pcdeykende ramler : dual channel 8x2 3200mhz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam tek kanalla cift kanal çok fark ediyor fps anlamında eğer bütçeniz varsa direk dual channel alın ama yoksa da yine csgo ets oynarsınız gta 5 70-80 se de bi 40-50 e düşer diye düşünüyorum
Ya 1-2 hafta sonra alırım o zaman 1 tane daha, şu anlık sistem gelsin yeter. :D

Rami 16 yapıp 1.sistemi al pişman olmazsın çok iyi toplamışsın
Sağ olun. :D

Ya 1-2 hafta sonra alırım o zaman 1 tane daha, şu anlık sistem gelsin yeter. :D
hocam bütçeniz 3800müş ilk sistem 3550 bi ram daha alın direk isterseniz

hocam size bi önerim daha olucak isterseniz 3600mhz almayın 3200mhz alın ama dual channel o.c yapıp 3600 e çıkartabilirsiniz

forumda ramleri o.c yapmaya çok yardımcı olanlar var bende yapıcam yakında ama açıkcası kurdum her şeyi fps de yeterince yetince gerek duymadım

• Beğen
30-40 lira fark var uğraşmaya değmez bence.
sizin tercihiniz hocam o kadar zor bir şey değil kafa ağrıtmaz ben de daha yeni topladım sistemi toplayalı 10 gün oluyor

• Beğen
hocam size bi önerim daha olucak isterseniz 3600mhz almayın 3200mhz alın ama dual channel o.c yapıp 3600 e çıkartabilirsiniz

forumda ramleri o.c yapmaya çok yardımcı olanlar var bende yapıcam yakında ama açıkcası kurdum her şeyi fps de yeterince yetince gerek duymadım
Aslında GeForce Now’dan iyi verim alabilirsem ekran kartına gerek kalmaz. Stonks 🥳

sizin tercihiniz hocam o kadar zor bir şey değil kafa ağrıtmaz ben de daha yeni topladım sistemi toplayalı 10 gün oluyor
Hayırlı olsun, zor değildir de 30 vereyim fabrika çıkışlı overloklu olsun ne gerek var. :)

Aslında GeForce Now’dan iyi verim alabilirsem ekran kartına gerek kalmaz. Stonks 🥳
internetenize bağlı tamamiyle geforce now internetiniz iyiyse şimdi bile oynarsınız

Hayırlı olsun, zor değildir de 30 vereyim fabrika çıkışlı overloklu olsun ne gerek var. :)
teşekkür ederim siz bilirsiniz hocam hiç uğraşmazsınız o zaman ben bütçe kısıtlı oldugundan bi fikir sunayım dedim

• Beğen
teşekkür ederim siz bilirsiniz hocam hiç uğraşmazsınız o zaman ben bütçe kısıtlı oldugundan bi fikir sunayım dedim
Doğru hocam haklısınız da 30 lirayı 2021’de para olarak göremiyorum ben. 4 dolarcık. :D

Doğru hocam haklısınız da 30 lirayı 2021’de para olarak göremiyorum ben. 4 dolarcık. :D
ağlanacak halimize gülüyoruz :,) herhangi bir sorunuz olursa yine hocam mesajıma cevap verirsiniz

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,462
Üyeler
184,164
Son üye
OmerOzturk
Geri