Yıldırım Beyazid
80+ Bronze
sıkıntı çıkarmaz e spor oyunlarını oynatırRx 550 nasıl bir ekran kartı. İleidr sıkıntı çıkartır mı birde kaç gb önerirsiniz
sıkıntı çıkarmaz e spor oyunlarını oynatırRx 550 nasıl bir ekran kartı. İleidr sıkıntı çıkartır mı birde kaç gb önerirsiniz
https://www.itopya.com/VDFSQmVFMVVUWGxOVkdjd09URTU3NTc=.share itopyadan böyle bir sistem topladım eğer bu sistemi alırsam ekran kartı için 800 TL gibi az bir bütçe ayırabiliyorum ama eğer ekran kartı iyiyse 1000 TL’ye kadar çıkabilirim. Bu arada sizin sistem önerilerinize açığımEkran kartına en fazla ne kadar bütçe ayırdınız,ona göre kart bulalım.
böylee bişeyler baya iyi olurEkran kartına en fazla ne kadar bütçe ayırdınız,ona göre kart bulalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
(Stok geliyor,geldiğinde alın.)![]()
INTEL Core i3-10100F Boxed Processor 6M İşlemci Fiyat & Özellik | MediaMarkt
INTEL Core i3-10100F Boxed Processor 6M İşlemci fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr
![]()
Asus Prime H410M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime H410M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime H410M-K Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 6.894,53 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Neoforza 8 GB 3200 MHz DDR4 NMUD480E82-3200DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Neoforza 8 GB 3200 MHz DDR4 NMUD480E82-3200DB11 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Neoforza 8 GB 3200 MHz DDR4 NMUD480E82-3200DB11 Ram özelliklerini incele, 649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W Power Supply özelliklerini incele, 949,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot Burst PBU240GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
PERFORMAX XENOM SİYAH AKRİLİK PENCERELİ 4xRAINBOW FAN ATX KASA arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Hocam 4500 TL yi baz alıp koydum,gtx 970 ile rx 570 hemen hemen benzer güçteler,gtx 780 de yaklaşık 1650 gücünde olması gerekiyor.Tercih sizin.Ben bunları alamam derseniz de daha alt seviye kartlar olan:
RX 560,GTX 760,GTX 950,GTX 960,R9 280,R9 380,GTX 770 gibi kartlar da bakabilirsiniz.
O civarda sanırım 1050 ti bile gelemiyorhttps://www.itopya.com/VDFSQmVFMVVUWGxOVkdjd09URTU3NTc=.share itopyadan böyle bir sistem topladım eğer bu sistemi alırsam ekran kartı için 800 TL gibi az bir bütçe ayırabiliyorum ama eğer ekran kartı iyiyse 1000 TL’ye kadar çıkabilirim. Bu arada sizin sistem önerilerinize açığım
Hocam buradaki psu cidden kötü,i3 10100 ün içinde dahili grafik birimi olduğundn pahalı,rampage kasa fanı aynısı bende var molex ile gürültülü çalışıyor,tavsiyem hazırladığım parçalara bakmanız.https://www.itopya.com/VDFSQmVFMVVUWGxOVkdjd09URTU3NTc=.share itopyadan böyle bir sistem topladım eğer bu sistemi alırsam ekran kartı için 800 TL gibi az bir bütçe ayırabiliyorum ama eğer ekran kartı iyiyse 1000 TL’ye kadar çıkabilirim. Bu arada sizin sistem önerilerinize açığım