PolatAlemdar06
80+ Bronze
- Bütçe
- 4000
4000TL ye kadar oyun için uzun yıllar götürecek modem arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
1000mbs gibi internet kullanmiyorsan gereksiz olur diye düşünüyorum4000TL ye kadar oyun için uzun yıllar götürecek modem arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Wifi 6 destekleyen modemler iş görür ama tavsiyem ilerde yüksek alt yapı gelme ihtimali yoksa orta seviye wifi 6 destekli modemler uzun yıllar götürür seni4000TL ye kadar oyun için uzun yıllar götürecek modem arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Altyapı DSL mi Fiber mi?4000TL ye kadar oyun için uzun yıllar götürecek modem arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Millete bak 4k'ya modem bakıyor bende 3k'ya 1660 S kovalıyorum4000TL ye kadar oyun için uzun yıllar götürecek modem arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Yüksek alt yapı gelir belki diye iyi bir modem bakıyorum1000mbs gibi internet kullanmiyorsan gereksiz olur diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wifi 6 destekleyen modemler iş görür ama tavsiyem ilerde yüksek alt yapı gelme ihtimali yoksa orta seviye wifi 6 destekli modemler uzun yıllar götürür seni
vdslAltyapı DSL mi Fiber mi?
Kullanıyorum güzel modemKeenetic Hopper DSL konusunda destek olabiliriz.
Ustam 16 mbps net var ilerde yükselme durumu var bu modemi alsam rahat işimi görürmü ?3250-3350 arası şu an pazaryerlerinde. Hatta PTTAVM ye ön yargılı olunsada;
Keenetic Hopper Dsl Ax1800 Gigabit Mesh Vdsl2/ - PttAVM.com - 2024
Keenetic Hopper Dsl Ax1800 Gigabit Mesh Vdsl2/Adsl2 Modem Router Keenetic KN-3610-01EN - 2024www.pttavm.com
Evet hem fiber hem dsl destekli. Ülkedeki tüm altyapılarda oğru ayarlar yapıldığı takdirde kullanabilirsiniz.Ustam 16 mbps net var ilerde yükselme durumu var bu modemi alsam rahat işimi görürmü ?
hocam bütçeyi biraz kısmaya karar verdim bu modem nasıldır? (2000bandı)3250-3350 arası şu an pazaryerlerinde. Hatta PTTAVM ye ön yargılı olunsada;
Keenetic Hopper Dsl Ax1800 Gigabit Mesh Vdsl2/ - PttAVM.com - 2024
Keenetic Hopper Dsl Ax1800 Gigabit Mesh Vdsl2/Adsl2 Modem Router Keenetic KN-3610-01EN - 2024www.pttavm.com