Berbat denemez ama çok iyi değil2.El mi ? O fiyata sıfır hâlde kaçak alırsınız ondan soruyorum. Kamerası berbat , gerisi güzel telefon.
Alınır daha iyisini de bulamazsınRedmi note 10s 128gb 6gb ram bu telefona 4000 TL verilir mi?
Telefoncudan alacagım.
Berbat denebilir. Çoğu kişi videolarda FPS düşmesi yaşıyor fotoğraf performansı ise çok kötü. OİS olmadığı için çok da sallanıyor. Fotoğraf çekme merakı olan yada fotoğraf çekmeyi sevenler için rezalet.Berbat denemez ama çok iyi değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır daha iyisini de bulamazsın
Brom o telefonu bir süre kullandım fps düşmesi hele hiç yaşamadım.Sadece görüntü kalitesi beni tatmin etmedi.Eğer deneyimlemediysen kesin diyemezsin.Berbat denebilir. Çoğu kişi videolarda FPS düşmesi yaşıyor fotoğraf performansı ise çok kötü. OİS olmadığı için çok da sallanıyor. Fotoğraf çekme merakı olan yada fotoğraf çekmeyi sevenler için rezalet.
suan o telefonu kullanıyorum 4000e alınmaz heleki telefoncudan 1 ay önce 2700e aldımRedmi note 10s 128gb 6gb ram bu telefona 4000 TL verilir mi?
Telefoncudan alacagım.
yokRedmi note 10s 128gb 6gb ram bu telefona 4000 TL verilir mi?
Telefoncudan alacagım.
0 olarak alacağım2.El mi ? O fiyata sıfır hâlde kaçak alırsınız ondan soruyorum. Kamerası berbat , gerisi güzel telefon.
Nerden aldınız3 e note 11 se aldık 120hz ekran 8gb ram var
Allah Allah bir tek bizim burda mı fiyatlar böylesuan o telefonu kullanıyorum 4000e alınmaz heleki telefoncudan 1 ay önce 2700e aldım
Kendim kullanıyorum.Brom o telefonu bir süre kullandım fps düşmesi hele hiç yaşamadım.Sadece görüntü kalitesi beni tatmin etmedi.Eğer deneyimlemediysen kesin diyemezsin.
Bende 1.5 ay önce 3800 e kaçak aldım. 2700 Biraz atmış gibi.Allah Allah bir tek bizim burda mı fiyatlar böyle
Kuzenim uğraşıyordu o bulmuştu babam gil gezmeye gittiklerinde Diyarbakırdan almıştı Mardin olması lazım doğuda biyer ama emin değilim sahibindende ilanlar vardı bunla ilgili0 olarak alacağım
Nerden aldınız
Allah Allah bir tek bizim burda mı fiyatlar böyle