40000 tl laptop önerisi

Reaksiyon skoru
39
Victusta sanırım hall sensör hatası varmış. Kendim senin attığının aynısı sadece işkemcisi i7 12650 - 1tb olanını kullanıyorum eylül ayından beri. Upgrade yaptırmadığım halde çok memnunum. 1. senesine doğru bakım 4 upgrade yapacağım.

Victusta sanırım hall sensör hatası varmış. Kendim senin attığının aynısı sadece işkemcisi i7 12650 - 1tb olanını kullanıyorum eylül ayından beri. Upgrade yaptırmadığım halde çok memnunum. 1. senesine doğru bakım 4 upgrade yapacağım.
upgrade edeceğim o sorun değil ama aynı fiyatlarda upgrade edilmeden alınacak laptoplar biraz daha işime gelir aslında bir önerin var mı

upgrade edeceğim o sorun değil ama aynı fiyatlarda upgrade edilmeden alınacak laptoplar biraz daha işime gelir aslında bir önerin var mı
Aynı fiyata zor. Zaten alabileceğin en mantıklı şeyleri bulup atmışşsın. Alırken satıcılara dikkat et, geri iade laptopları satıyor bazıları.

Nitro 5 daha iyi olur, bu bütçede mantıklı olan tek tük modellerden. Victus 15/16'ları almamak daha iyi olur, riskli modellerdir. Yükseltme için servise gönderilmesi gerektiği sorun değilse Acer alınabilir.

Nitro 5 daha iyi olur, bu bütçede mantıklı olan tek tük modellerden. Victus 15/16'ları almamak daha iyi olur, riskli modellerdir. Yükseltme için servise gönderilmesi gerektiği sorun değilse Acer alınabilir.
Asus TUF A15 bunun yerine tercih edilemez mi?

Asus TUF A15 bunun yerine tercih edilemez mi?
TUF A15'in Ryzen CPU'su, Nitro 5'in Intel CPU'su bulunuyor; buna göre de Nitro 5'in termal performansı ve gücü daha olumlu. Nitro 5'in ekranı daha parlak, gecikme değeri daha düşük; bu konularda da artısı var. Kozmetik farklar kişiye göre değişebilir, bu konuda her ikisi de öznel ifadelerle tartışılabilir. Port sayısı durumu da makuldür. TUF A15'in güç tuşuna daha nazik basmak gerekiyor, bozulma ihtimalî var.

Her ikisinin de servisi aynı; birisi kötü, birisi de kötünün iyisi, yani ikisi de pek müşteri memnuniyeti odaklı değil kısacası. RAM/SSD eklemesi yapmak için servise göndermek gerekiyor.

TUF A15; sessiz ve sıcak, Nitro 5; sesli ve sıcak çalışır. Her iki laptopun da CPU'suna W limiti koymak daha iyi olur.

evet s0 ve r0 modellerinde hall sensör sorunu var ama s1 ve r1 modellerinde de görülüyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nitro 5 te ekran kartı kaç watt ???

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,171,679
Üyeler
186,092
Son üye
quakefine