400 tl yi biraz aşabilirim ama 489 tl zor birazFSP Hydro K 600 W 80+ Güç Kaynağı Bronz (5 Yıl Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
FSP Hydro K 600 80+ Bronz 600w Güç Kaynağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2. el? Veya:400 TL yi biraz aşabilirim ama 489 TL zor biraz
2. ele de pek güvenemiyorum (normalde güvenirim ama psularda pek güvenemiyorum.) Attığınız gametech psu güvenilir midir? İsminden dolayı,2. el? Veya:
ZALMAN ZM600-TXII 600W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN ZM600-TXII 600W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comGametech GTP-700 700W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Gametech GTP-700 700W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Gametech olan kötü bir psu2. el? Veya:
ZALMAN ZM600-TXII 600W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN ZM600-TXII 600W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comGametech GTP-700 700W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Gametech GTP-700 700W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Gametech kötüdür.2. ele de pek güvenemiyorum (normalde güvenirim ama psularda pek güvenemiyorum.) Attığınız gametech psu güvenilir midir? İsminden dolayı,
Gamepower,Gamebooster gibi markalar kötü olduğu için bu psu da öyle olabilir diye sordum
Kardeşim birebir incelemesini yaptım neye dayanarak söylüyorsun?Gametech olan kötü bir psu
İncelemeye dayanarak,2koruma eksik,52w kayıp var(ciddi bir kayıp)ve iç yapı kötü.https://forum.donanimarsivi.com/konu/gametech-iyi mi?-su-psu-alinir-mi.42124/Kardeşim birebir incelemesini yaptım neye dayanarak söylüyorsun?
Neyin 2 koruması eksik? Bu civarda bana "iç yapısı iyi" bir PSU göstersene?İncelemeye dayanarak,2koruma eksik,52w kayıp var(ciddi bir kayıp)ve iç yapı kötü.https://forum.donanimarsivi.com/konu/gametech-iyi mi?-su-psu-alinir-mi.42124/
Neyin 2 koruması eksik? Bu civarda bana "iç yapısı iyi" bir PSU göstersene?