- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,211
Rica ederim inşallah tek sorun budurTamamdır çok teşekkür ederim sağolun
bir an önce sorunsuz pc keyfi yaşarsınız
Rica ederim inşallah tek sorun budurTamamdır çok teşekkür ederim sağolun
Hocam linkteki olur mu iyi midir sizce sistem bileşenleri ile mesela ekran kartı pinleri uyar mı?
Hocam gamin gen güvenli midir diğer sitelerde fiyatlar 3.4k dan başlıyordaben bu ürünü tavsiye ediyorum. Thermaltake hali hazırda psu tarafında fason üretim yaptırıyor. Lİnkteki attığım ürün FSP Hydro serisi Tier A listesinde yer alıyor. Anakartınızla uygun.![]()
FSP Hydro K Pro 750W 80+ Bronze 120mm Fanlı BULK Güç Kaynağı
Yeni nesil donanım güç talepleri için güncellenen ATX 3.0 özellikleri, kullanıcıların en yüksek güç verimliliğiyle mümkün olan en istikrarlıwww.gaming.gen.tr
güvenlidir. hemen hemen bütün youtuberlerın bu siteyle işbirliği vardır.Hocam gamin gen güvenli midir diğer sitelerde fiyatlar 3.4k dan başlıyorda
Tamamdır hocam sağolungüvenlidir. hemen hemen bütün youtuberlerın bu siteyle işbirliği vardır.
gaminggen güvenilir bir firmadırgüvenlidir. hemen hemen bütün youtuberlerın bu siteyle işbirliği vardır.
550 wat 80 plus bronz sertifika gider bu sistemeMerhaba arkadaşlar şu anki kullandığım psu rampage 750w 80+ bi psu pc valodayken falan rest atmaya başladı biraz araştırdım psu sorunlu olabilirmiş ben hangi psu yu alabilirim sisteme 1 tane buldum bu olur mu acaba
LİNK:https://www.itopya.com/thermaltake-tr2-st-750w-80-full-moduler-12cm-fanli-psu_u27251
Sistem Özellikleri
Ram:2x8 Gskill
İşlemci: İ5 12400F
Ekran kartı: Asus Rtx 3060 OC
Anakart: Asus B660m-k d4
Kasa: Rampage Trapper 750w olan
Bıraktığım linkteki psu olur mu acaba ?
Hocam ilerde yükseltme yaparım muhtemelen o yüzden 750w tercih etmek istedim550 wat 80 plus bronz sertifika gider bu sisteme