Neler Yeni

Yardım 400tl bandında hem bluettoth hem kablolu kulaklık önerisi

İsmetPotter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsmet
400tl civarları hem bluettoth kulanabileceğim hem de kablolu kullanabileceğim kulaklık modeli var mı? olabildiği kadar uzun ömürlü kısacası f/p bir kulaklık. sanmıyorum oldugunu ama sansımı denemek istedim

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,166
İsim
Oğuz Oğuz

ananas_suyu

80+ Bronze
400tl civarları hem bluettoth kulanabileceğim hem de kablolu kullanabileceğim kulaklık modeli var mı? olabildiği kadar uzun ömürlü kısacası f/p bir kulaklık. sanmıyorum oldugunu ama sansımı denemek istedim
Anket life Q10 nu tavsiye ederim alalı 2 sene oldu bir problem yaşamadım günde 7-8 saat kullanmama rağmen 1haftayi çok rahat bir şekilde çıkartıyor jarz etmeden ancak bir eksisini fark ettim az bişey dip ses var normal dinlerken duyulmuyor ama video durdukdan 1-2 saniye sonrada o dip ses duruyor fark ediyorsun öyle

İsmetPotter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anket life Q10 nu tavsiye ederim alalı 2 sene oldu bir problem yaşamadım günde 7-8 saat kullanmama rağmen 1haftayi çok rahat bir şekilde çıkartıyor jarz etmeden ancak bir eksisini fark ettim az bişey dip ses var normal dinlerken duyulmuyor ama video durdukdan 1-2 saniye sonrada o dip ses duruyor fark ediyorsun öyle
Şarjı tam iken dip ses sorunu yok değil mi? Bir de aux kablosu takarak kulaklık kablolu hale getirilebiliyor mu

ananas_suyu

80+ Bronze
Şarjı tam iken dip ses sorunu yok değil mi? Bir de aux kablosu takarak kulaklık kablolu hale getirilebiliyor mu
Yanında bir kablo geliyor kablolu olarka kullanıla biliyor gelen kablo Jack girişli ve çıkışlı ama dip ses ise hani bu televizyon karıncalanma yapar ya onun sesin daha yavaş halı ve baya az bı halı geliyor oyun oynarken video izlerken felan fark edilmiyor ancak video durduğun zaman o dip sesde 1 saniye sonra duruyor öyle fark ediliyor

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Ben alalı 3 seneye yakın oluyor (Life Q10). Bende dipses sorunu da yok. Ben zamanında 210 TL'ye almıştım. Şuanki fiyatına da baktım; şu ekonomide, kur değerlerinde hala alınabilir bir fiyatta. Yani verdiğin paraya üzülmezsin emin ol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,723
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa