Neler Yeni

400tl bandinda webcam

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
400tl butcem var. Universitedeki dersler icin aliyorum, aoc 24g2u monitorunun ustune takip kullanabilecegim bu fiyatlaeda oneriniz var midir?
Ben bunu buldum ama uyumlu mudur benim monitore?

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3

NespaY

80+ Silver
400tl butcem var. Universitedeki dersler icin aliyorum, aoc 24g2u monitorunun ustune takip kullanabilecegim bu fiyatlaeda oneriniz var midir?
Ben bunu buldum ama uyumlu mudur benim monitore?

Ders için ideal bir kamera, ama fiyatı 720p ye göre çok fazla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka sitelerden bakabilir.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orada yok, baska yerde var onemli olan onerir misiniz? Sorum bu veya o fiyata daha iyi onerebilexeginiz var midir? Ve monitorumle uyumlu mudur

Ders için ideal bir kamera, ama fiyatı 720p ye göre çok fazla.

Başka sitelerden bakabilir.
Hocam peki monitorumle uyumlu mu?
Stok sknti degil baska yerden bulurum dedigin gibi, baska onerin varsa da bakabilirim

Ben C310 kullanıyorum gayet iyi ama 400₺ edecek bir webcam'de değil. İyi bir fiyat araştırması yaparak 1080p bir kamera bulabilirsiniz veya C310'un indirimli fiyatlarından kovalayabilirsiniz.

NespaY

80+ Silver
Orada yok, baska yerde var onemli olan onerir misiniz? Sorum bu veya o fiyata daha iyi onerebilexeginiz var midir? Ve monitorumle uyumlu mudur

Stok sknti degil baska yerden bulurum dedigin gibi, baska onerin varsa da bakabilirim
Monitörünüzle bir sıkıntısı olmaz.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben C310 kullanıyorum gayet iyi ama 400₺ edecek bir webcam'de değil. İyi bir fiyat araştırması yaparak 1080p bir kamera bulabilirsiniz veya C310'un indirimli fiyatlarından kovalayabilirsiniz.
Tesekkur ediyorum hocam, zaten yayin vb. Hicbir isle ugrasmayacagim hocalar sorun ediyolar mecbur alacagim su an icin 400tl gozden cikarttim biraz da aciliyeti var o nedenle begeniyorsaniz problem yasamadiysaniz direkt alacagim ben de :)

Tüm webcamler monitörle uyumlu zaten, sıkıntı olmaz. Sadece ayaklı olanlar uyumlu değildir, o tarz kameralar da bu zamanda pek bulunmuyor.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri