genel kalite farkı var. kabloları bile aynı değil msi'ın kasası ve keycapsleri redragona göre daha kaliteli. incelemelerde söylemediği için tam olarak bilmiyorum ama tahminimce redragondan daha hızlı tepki veriyordur bu arada ne kadara alcağına göre değişir 450'den fazla verme iki klavyeyede zaten 500'e gk30 nightsilver astra vs. varFarkları nedir hocam? Sadece isimle kafamda bir şey oluşturamıyorum
Gk20 500 lira gk30 da 1000 lira. Neden mekanik everest ve gamepower öneriyorsun uz?genel kalite farkı var. kabloları bile aynı değil msi'ın kasası ve keycapsleri redragona göre daha kaliteli. incelemelerde söylemediği için tam olarak bilmiyorum ama tahminimce redragondan daha hızlı tepki veriyordur bu arada ne kadara alcağına göre değişir 450'den fazla verme iki klavyeyede zaten 500'e gk30 nightsilver astra vs. var
indirimssGk20 500 lira gk30 da 1000 lira. Neden mekanik everest ve gamepower öneriyorsun uz?
Elimde yay sıkıntılı çok kötü bir klavye var riske bile girmek istemiyorum. Bütçe arttırabilirsem HyperX Alloy Core alacam çıkartamazsam da Redragon k509Bloody B640 var bende şuanda indirimde bakabilirsin yay sesi yapma ihtimali var ama bende var gibide anlayamadım tam sert basınca oluyor
Post automatically merged:
Amazonda 320 TL