Neler Yeni

Yardım 400TL Oyuncu Kulakligi Tavsiyesi

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
Hocam Steelseries videolarını izlerken tesadüfen "Rampage Drop Plus (RM-K60) 7.1" ile karşılaştım. Ürünü herkes baya övmüş. Bu konuda bir bilgin var mı veya herkese soracakta olursam bir bilgisi olan var mıdır ?
arctis 1 den daha iyi bir kulaklık ama kulağın büyükse rahatsız edebilir ve pedleri deri olduğundan terletiyor biraz. ses mikrofon malzeme kalitesi kablo kalitesi ve uzunluğu olarak steelseries arctis 1 den cok iyi

Kanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eyüp
arctis 1 den daha iyi bir kulaklık ama kulağın büyükse rahatsız edebilir ve pedleri deri olduğundan terletiyor biraz. ses mikrofon malzeme kalitesi kablo kalitesi ve uzunluğu olarak steelseries arctis 1 den cok iyi
Anladim. Sanirim bunun indirimini kovalamam daha iyi olacak. Tabi dolar kuru bu haldeyken fiyati duser mi ondan emin olamadim. Suanki fiyatida butcemin bir hayli ustunde. Neyse dolar umarim duser 😅

Kanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eyüp

Shuncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Ramazan Utku Karahüyük

Kanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eyüp

Shuncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Ramazan Utku Karahüyük
1-2 yildiz yorumlarini biraz inceledim ve kronik sorunlari var gibi gozukuyor ve kronik sorunlu bir cihaza butcenin ustunde fiyat vermek cok mantikli gelmedi.
asılında bunu tavsiye etmicektim ben gamepower medusa kullanıyorum 1 senedir tık bile etmedi her şeyi tamtakır çalışıyor kablosunda ne temasızlık var ne de kopma filan bunu da bir arkadaşım aladı o güzel oldğunu söyledi için önerdim

Kanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eyüp
asılında bunu tavsiye etmicektim ben gamepower medusa kullanıyorum 1 senedir tık bile etmedi her şeyi tamtakır çalışıyor kablosunda ne temasızlık var ne de kopma filan bunu da bir arkadaşım aladı o güzel oldğunu söyledi için önerdim
Anladım, teşekkürler

Kanta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Eyüp
Yakin zamanda ekipmanlarla ilgili bi kampanya gelecek mi bilgisi olan var mi? (Konunun basinda bahsi gecen steelseries disinda)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,383
Üyeler
167,967
Son üye
roadson
Top Bottom