arctis 1 den daha iyi bir kulaklık ama kulağın büyükse rahatsız edebilir ve pedleri deri olduğundan terletiyor biraz. ses mikrofon malzeme kalitesi kablo kalitesi ve uzunluğu olarak steelseries arctis 1 den cok iyiHocam Steelseries videolarını izlerken tesadüfen "Rampage Drop Plus (RM-K60) 7.1" ile karşılaştım. Ürünü herkes baya övmüş. Bu konuda bir bilgin var mı veya herkese soracakta olursam bir bilgisi olan var mıdır ?
Anladim. Sanirim bunun indirimini kovalamam daha iyi olacak. Tabi dolar kuru bu haldeyken fiyati duser mi ondan emin olamadim. Suanki fiyatida butcemin bir hayli ustunde. Neyse dolar umarim duserarctis 1 den daha iyi bir kulaklık ama kulağın büyükse rahatsız edebilir ve pedleri deri olduğundan terletiyor biraz. ses mikrofon malzeme kalitesi kablo kalitesi ve uzunluğu olarak steelseries arctis 1 den cok iyi
Hocam anladigim kadariyla Turkiyede olmayan bi urun. Tek tuk magazalarda var. Bu kulakligi diger markalardan ayiran bu kadar gozu kapali almam gereken ozelligi nedir? Detayli urunu anlatan Turkce kaynakta bulamadim o yuzden soruyorum.Gözü kapalı alabilirsin.
![]()
REDRAGON H270 MENTO Gaming RGB Kulaklık - inventus
REDRAGON H270 MENTO Gaming RGB Kulaklıkinventus.com.tr
1-2 yildiz yorumlarini biraz inceledim ve kronik sorunlari var gibi gozukuyor ve kronik sorunlu bir cihaza butcenin ustunde fiyat vermek cok mantikli gelmedi.![]()
Gamepower Mihawk 7.1 Surround Rgb Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Mihawk 7.1 Surround Rgb Oyuncu Kulaklığı Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
asılında bunu tavsiye etmicektim ben gamepower medusa kullanıyorum 1 senedir tık bile etmedi her şeyi tamtakır çalışıyor kablosunda ne temasızlık var ne de kopma filan bunu da bir arkadaşım aladı o güzel oldğunu söyledi için önerdim1-2 yildiz yorumlarini biraz inceledim ve kronik sorunlari var gibi gozukuyor ve kronik sorunlu bir cihaza butcenin ustunde fiyat vermek cok mantikli gelmedi.
Anladım, teşekkürlerasılında bunu tavsiye etmicektim ben gamepower medusa kullanıyorum 1 senedir tık bile etmedi her şeyi tamtakır çalışıyor kablosunda ne temasızlık var ne de kopma filan bunu da bir arkadaşım aladı o güzel oldğunu söyledi için önerdim