30k üstüne çıkmak istemediğini okudum ama belki zorlarsın diye atıyorum4050 li bir laptop bakıyorum ama 30000 TL üzerine çıkmasın istiyorum yılbaşından önce almam gerektiğini farkettim zamlar kapıda önerisi olan var mı
2x12 diye bir rami yok 8+16 dır o.30k üstüne çıkmak istemediğini okudum ama belki zorlarsın diye atıyorum
8 gb ramli gelip sonradan ram eklerim derdin olmaz
ekran kalitesi gayet iyi %100 srgb
24 gb rami 2x12 olarak çift kanal yapmışlar
Yok illaki 30k altı diyorsan o ana da bakarız ama seni çok zorlamayacaksa bu iyi duruyor
Alıntıyı görüntüle
bilmiyorum hiç 30 üstü zorlar gibi ama bakarım bunu almak yerine https://app.hb.biz/Z79TsD0C7P7K bu daha iyi olmaz mı30k üstüne çıkmak istemediğini okudum ama belki zorlarsın diye atıyorum
8 gb ramli gelip sonradan ram eklerim derdin olmaz
ekran kalitesi gayet iyi %100 srgb
24 gb rami 2x12 olarak çift kanal yapmışlar
Yok illaki 30k altı diyorsan o ana da bakarız ama seni çok zorlamayacaksa bu iyi duruyor
Alıntıyı görüntüle
Bende bunu almayı düşünüyorum birde 2. El lenovo log var 4050li 25k ikisi arasındayım şuan.bilmiyorum hiç 30 üstü zorlar gibi ama bakarım bunu almak yerine https://app.hb.biz/Z79TsD0C7P7K bu daha iyi olmaz mı
1 haftadır araştırıyorum hala karar veremedimekran kartı 75W birde ddr4 ram o sıkıntı
black friday zamanı bu bilgisayar 29000 e kadar düşmüştü keşke alsaydım diyorum1 haftadır araştırıyorum hala karar veremedim
Bakalım sepette tutuyorum tekrar yıl sonu indirimi gelir diye düşünüyorum.black friday zamanı bu bilgisayar 29000 e kadar düşmüştü keşke alsaydım diyorum
bilmeden yorum yapmayın isterseniz2x12 diye bir ram yok 8+16 dır o.
hocam dediğim ürünü alın keyfinize bakınblack friday zamanı bu bilgisayar 29000 e kadar düşmüştü keşke alsaydım diyorum
o zaman yıl sonu indirimlerini beklemem gerekecek umarım 105W gelir sizin gösterdiğiniz gibibilmeden yorum yapmayın isterseniz
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam dediğim ürünü alın keyfinize bakın
sizin attığınız ürün kötü demiyorum ama bu daha iyi değerlerde
nasip bir şey diyemem indirimeo zaman yıl sonu indirimlerini beklemem gerekecek umarım 105W gelir sizin gösterdiğiniz gibi
siz bu ürünü peşin mi alacaksınız kredi kartına taksitle mio zaman yıl sonu indirimlerini beklemem gerekecek umarım 105W gelir sizin gösterdiğiniz gibi