4060 Bu sistem alınır mı? 25K

Akman55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
500
Hocalarım sa Sistem alınır mı? Aşağıdaki değişiklikleri yaptım?
Ekran görüntüsü 2024-10-26 143242.png

Bu ikisini öneririm hocam soğutucu da içerisinde fiyatı da güzel bir tek kasayı 650 wattlık kasa var 500 tl farkla değer o farka hem kasan atx oluyor hem de kasan 650 watt oluyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam monitörü saymazsak neden alınmaz

hocam imzaya yazmışsınız galiba benzer bir pc kullanıyorsunuz. memnunmusunuz?
Psu dan dolayı önermem hocam

Bu ikisini öneririm hocam soğutucu da içerisinde fiyatı da güzel bir tek kasayı 650 wattlık kasa var 500 tl farkla değer o farka hem kasan atx oluyor hem de kasan 650 watt oluyor

hocam dual modeli daha iyi diye biliyorum yanlışmıyım?

hocam pc yi çok zorlamıyacağım sık kullanmayacağım aşırı aşırı sıkıntı çıkarır mı?

hocam dual modeli daha iyi diye biliyorum yanlışmıyım?

hocam pc yi çok zorlamıyacağım sık kullanmayacağım aşırı aşırı sıkıntı çıkarır mı?
Dual modeli daha iyi evet hocam ama o monitör ve psu dan dolayı onu ben almazıdım açıkçası önerdiğim de hem soğutucu da dahil bütçeni biraz daha arttırsan 1tb ssd bile yapabilirsin yani

Ne kadar kullanıp kullanmaman önemli değil hocam iyi olmayan bir şeyi almamanı sağlamaya çalışıyorum

Dual modeli daha iyi evet hocam ama o monitör ve psu dan dolayı onu ben almazıdım açıkçası önerdiğim de hem soğutucu da dahil bütçeni biraz daha arttırsan 1tb ssd bile yapabilirsin yani

Ne kadar kullanıp kullanmaman önemli değil hocam iyi olmayan bir şeyi almamanı sağlamaya çalışıyorum
hocam çok saolun verdiğiniz bilgiler için karar verdim galiba iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,659
Üyeler
183,454
Son üye
lilkub
Geri