Neler Yeni

4060 ti i5 12400f DDR 5 alınır mı 26 kya

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut güneş
Bu da güzel hocam dediğiniz oyunları rahatlıkla oynatabilecek bir sistem ama ileride sistem upgrade etmek gibi bir planınız var ise arkadaşlar yukarıda şu sistemi atmış psu değiştirip alınabilir psu olarakta msi mag 550 watt var eğer upgrade etmek gibi bir planınız yok ise şunu öneririm daha iyi olur gpu ağırlıklı oyunlar için. İki sisteminde linkini aşağıya bıraktım zaten performans testlerine vs. bakabilirsiniz bakmanızı da tavsiye ederim ne aldığınızı bilmeniz çok iyi olur sizin için

Yükseltmek gibi bir planınız var ise buna bakın

Yükseltmem der iseniz bunu öneririm daha iyi olur
Hocam amd ekran kartlarında yazılımsal hata var bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Emirhan
Hocam amd ekran kartlarında yazılımsal hata var bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
6000 ve 7000 serisinde yazılımsal olarak hata kalmadığını söyleyebilirim hocam var ise de nvidia ile aynı seviyededir artık yazılımsal hataları
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 - 10 yıl önceki amd'nin hatalarından eser kalmadı diyebilirim rahatlıkla

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mustafa Kademoğlu
Marka takıntılığı yapmamanızı öneririm hocam bu fiyata başka 4060 ti + 5 5600/12400f yok zaten o tarz markaları istiyorsanız ve iyi bir sistem istiyorsanız bütçenizi arttırmanız gerekir veya sistemden kısıp marka bir şey alırsınız ama marka takıntılığı yapmayıp ucuza güzel bir şey almanızı tavsiye ederim açıkçası

6000 ve 7000 serisinde yazılımsal olarak hata kalmadığını söyleyebilirim hocam var ise de nvidia ile aynı seviyededir artık yazılımsal hataları

5 - 10 yıl önceki amd'nin hatalarından eser kalmadı diyebilirim rahatlıkla
amd 6500xt var donanımarşiv videolu almıştım 6 ay kullanabildim bir daha asla amd gpu almam

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-10-17 230434.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-17 230434.png
    55.9 KB · Hit: 13
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Umut güneş

amd 6500xt var donanımarşiv videolu almıştım 6 ay kullanabildim bir daha asla amd gpu almamVa

Valla bilemedim ki ya herkes farklı bir şey diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mustafa Kademoğlu

Valla bilemedim ki ya herkes farklı bir şey diyor
bizzat yaşıyorum msi yeni ekran kartı gönderdi kart bu kasa hariç her yerde çalışıyor yenisini kullanamadım bile satmaya çalışıyorum kasada nvidia kartlar sorunsuz çalışıyor başka amd gpu denemedim amd gpu da başka kasalarda çalışıyor bu kasayı beğenmedi paşam(rx 6500xt)

Top Bottom