Bütçe kaç 4070 falan var 34 e 30 a rx 7700 xt fln var var yanevatan olur gamin gen olur sinerj itopy İncehesap uygun fiyatlı bi 4060 ti lı sistem almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Bütçe kaç 4070 falan var 34 e 30 a rx 7700 xt fln var var yane
varmı bildiğin bi site uygun 4070 d eolurBütçe kaç 4070 falan var 34 e 30 a rx 7700 xt fln var var yane
https://www.itopya.com/jahrein-boss...0-windforce-oc-12gb16gb-ddr5500gb-m2-n_h23441 34olur varmıdır ama amd olmasın kral amd sevmiyorum bildiğin varss atabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
varmı bildiğin bi site uygun 4070 d eolur
PSU su kötü onu değiştirolur varmıdır ama amd olmasın kral amd sevmiyorum bildiğin varss atabilirsin
sağolasın kral gaming gen vade farksız 6 ay taksit imkanı veriyomuş ordan alıcam galiba bi sistemhttps://www.itopya.com/jahrein-boss...0-windforce-oc-12gb16gb-ddr5500gb-m2-n_h23441 34
PSU su kötü onu değiştir
Neden amd sevmiyorsun? Amd çok daha iyi (işlemci konusunda)olur varmıdır ama amd olmasın kral amd sevmiyorum bildiğin varss atabilirsin
hangi karta veriyomus ben goremedim yoksa ordan alıcamda? vade farklıdır onlarsağolasın kral gaming gen vade farksız 6 ay taksit imkanı veriyomuş ordan alıcam galiba bi sistem
Psu değişmeli demişiniz hangisini önerirsiniz ordanhttps://www.itopya.com/jahrein-boss...0-windforce-oc-12gb16gb-ddr5500gb-m2-n_h23441 34
PSU su kötü onu değiştir
yok la ekran kartı sevmiyorum sürekli mavi ekran sorunu oluyormuşNeden amd sevmiyorsun? Amd çok daha iyi (işlemci konusunda)
bitmiş world karta 6 ay veriyordu bitmişhangi karta veriyomus ben goremedim yoksa ordan alıcamda? vade farklıdır onlar
Hocam o ekran kartı sorunları da giderildi. Hata vs. çok azaldı ama NVIDIA hala yazılımsal açıdan çok daha iyi.o fırsatta bitmiş
yok la ekran kartı sevmiyorum sürekli mavi ekran sorunu oluyormuş
Ordan alsaydın 5700x RX 7800xt 33,500 e geliyordu onu önerirdim, 4070 Asus gigabyte adam gibi bı model alırsan güzel kart ama şahsen 33 e 4070 gainward gelse almazdım rastgele bir sitedeno fırsatta bitmiş
bitmiş world karta 6 ay veriyordu bitmiş
hiç amd kullanmadım oyüzden amd ye geçmek 6 yıl xbox kullanmaktan ps ye geçmek gibi olurHocam o ekran kartı sorunları da giderildi. Hata vs. çok azaldı ama NVIDIA hala yazılımsal açıdan çok daha iyi.
gainward asla alınmaz kral onu bvliyorumda işte amd kullancıları çok kötü diyo normalde amd de bakardımda kartlar hakkında içbir bildigm yok 770xt nvidada kaça denk geliyo onu bile bilmiyorum ama nvidiayı sorsarsan bilirimOrdan alsaydın 5700x RX 7800xt 33,500 e geliyordu onu önerirdim, 4070 Asus gigabyte adam gibi bı model alırsan güzel kart ama şahsen 33 e 4070 gainward gelse almazdım rastgele bir siteden
ben alıcam ya hepsi biter avantajlarıno fırsatta bitmiş
bitmiş world karta 6 ay veriyordu bitmiş