iyi hocam alınır. vatan coşuyor bu aralarAlıntıyı görüntüle RAM 2*8GB OLACAK
Alıntıyı görüntüle RAM 2*8GB OLACAK
Hocam onu gördüm de ekran kartı için biraz tereddütteyim zotac istemiyorum, gigabyte ekran kartında iyi mi acemiyim biraz dabunu özelleştirip alabilirsin...INTEL I5 12400F-H610M H V2 DDR4-ZOTAC RTX 4060-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 12400F-H610M H V2 DDR4-ZOTAC RTX 4060-500GB M.2 SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Teşekkür ederim hocam vaktinizi ayırıp incelediğiniz içiniyi hocam alınır. vatan coşuyor bu aralar
hocam nvidia tarafında ekran kartı markası msi ventus ya da gigabyte eagle gibi düşük olmadığı sürece aşırı farketmiyor. yukarıda atılan sistemi de alabilirsiniz. kalan parayla 2x16gb ram alırsınızHocam onu gördüm de ekran kartı için biraz tereddütteyim zotac istemiyorum, gigabyte ekran kartında iyi mi acemiyim biraz da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam vaktinizi ayırıp incelediğiniz için
Hocam 19 yaşındayım 5 -6 yaşından beri laptop kullanıyorum kasa toplamayı falan pek bilmiyorum, ilk olacağı için de zotac gibi pek bilmediğim markalara bulaşmak istemiyorum açıkçası. Şimdilik 2*8 Ram yeter diye de düşünüyorum yetmezse 1 seneye dediğiniz gibi 2*16 yaparız inşallah Teşekkür ederim bu arada zaman ayırıp yazdığınız için.hocam nvidia tarafında ekran kartı markası msi ventus ya da gigabyte eagle gibi düşük olmadığı sürece aşırı farketmiyor. yukarıda atılan sistemi de alabilirsiniz. kalan parayla 2x16gb ram
MSI ventus 2x alınmaz. Onun dışında Gigabyte windforce 2x de alınmaz. İlla Vatandan olacaksa arkadaşın attığı Zotac belki olur. İtopyadan şu da olurAlıntıyı görüntüle RAM 2*8GB OLACAK
Hocam şimdi fark ettim de benim attığım sistemde Msi VENTUS 4060 sıkıntı çıkarır mı?hocam nvidia tarafında ekran kartı markası msi ventus ya da gigabyte eagle gibi düşük olmadığı sürece aşırı farketmiyor. yukarıda atılan sistemi de alabilirsiniz. kalan parayla 2x16gb ram alırsınız
doğrudur hocam içinize sinen parçaları almanız daha iyidir ama zotac palit galax colorful gibi markalar ismi bilinmese de bir asusu msiyi gigabyteyi aratmayacak markalardırHocam 19 yaşındayım 5 -6 yaşından beri laptop kullanıyorum kasa toplamayı falan pek bilmiyorum, ilk olacağı için de zotac gibi pek bilmediğim markalara bulaşmak istemiyorum açıkçası. Şimdilik 2*8 Ram yeter diye de düşünüyorum yetmezse 1 seneye dediğiniz gibi 2*16 yaparız inşallah Teşekkür ederim bu arada zaman ayırıp yazdığınız için.
4060 zaten çok fazla güç harcayan ve ısınan bir kart değil. zotac tercih edilebilir...Hocam onu gördüm de ekran kartı için biraz tereddütteyim zotac istemiyorum, gigabyte ekran kartında iyi mi acemiyim biraz da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim hocam vaktinizi ayırıp incelediğiniz için
Ofis programları kullanacağım için intel işlemcili bir sistem istiyorumBu alınabilir
19000tlWing-Blade | AMD Ryzen 5 5600 | 16 GB DDR4 | Gigabyte RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com