Çözüldü✓ 4060ti lı hazır sistem

Bubba

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
25000

Hangi sistem alınmalı hangisi daha mantıklı olur ileriye dönük. Oyunlarda kasma donma çökme gibi durumlar yaşaamk istemiyorum. Cs valo gta5 fivem ve hikaye oyunları için kullanacağımız bir sistem olucak.

Hangi sistem alınmalı hangisi daha mantıklı olur ileriye dönük. Oyunlarda kasma donma çökme gibi durumlar yaşaamk istemiyorum. Cs valo gta5 fivem ve hikaye oyunları için kullanacağımız bir sistem olucak.
SUNRISE-EX4060Ti'ı özelleştir r7 5700x seç. Online oyunlar için önbellek önemli daha fazla fps alırsın.

CS Valo Fivem gibi multi oyunlar oynuyorsanız direk 5600 işlemcili sistem derim. Özellikle bahsettiğiniz oyunlarda L3 Önbelleği sayesinde 5600 işlemcili sistem daha avantajlı. Çünkü oynamak istediğiniz oyunlar işlemci ağırlıklı oyunlar ve burada da L3 Önbellek devreye giriyor. L3 Önbellek ne kadar iyi ise bu oyunlarda performans o kadar iyi oluyor.

SUNRISE-EX4060Ti'ı özelleştir r7 5700x seç. Online oyunlar için önbellek önemli daha fazla fps alırsın.
Üzerindeki işlemciden daha iyi mi? verim verir söylediğiniz işlemci? Bir de 1tb ssd kafi olucaktır diye düşünüyorum

Üzerindeki işlemciden daha iyi mi? verim verir söylediğiniz işlemci? Bir de 1tb ssd kafi olucaktır diye düşünüyorum
5700x daha iyi ve çekirdek sayısı 8/16. 5600 6/12

Geri